نوشته شده توسط : noor

التهاب لثه و التهاب بافت های اطراف ریشه دندان دو بیماری رایج بوده که توسط باکتری های دهان به وجود می آیند. متخصص لمینت دندان رشت باکتری ها با ترشحات خود سبب ایجاد پلاک دندان می شوند. اگر بهداشت دهان و دندان به درستی رعایت نشود، این پلاک ها می توانند باعث ملتهب شدن لثه شوند. در نهایت این التهاب می تواند آسیب عمیق تری به بافت های دندان وارد کند و درون استخوان و بافت نرم اطراف دندان حفره هایی را به نام پاکت پریودنتال (Periodontal) ایجاد کنند. این بیماری در بزرگسالان به شدت شایع بوده و از مراحل ابتدایی بیماری تا شدید پیش می رود. عدم بهداشت دهان و دندان در کودکی می تواند زمینه ساز بیماری پریودنتال در سنین بالاتر باشد. با رعایت اصولی بهداشت دهان و دندان، تعداد و فعالیت های باکتری های دهان کاهش پیدا می کند که در این صورت فرآیند بیماری کنترل شده و آسیب کمتری به دهان و دندان وارد می شود. در رابطه با بیماری پریودنتال، بهترین راه پیشگیری از بیماری می باشد که این پیشگیری شامل اقداماتی از جمله مسواک زدن روزانه و منظم، کشیدن نخ دندان و چکاپ دندان ها توسط دندانپزشک هر چند وقت یکبار می باشد.

پاکت پریودنتال چیست؟

لثه سالم، رنگی صورتی و حالت کاملا سفت و محکم دارد و به طور معمول به مقدار ۳ میلی متر با دندان فاصله دارد. اگر این فاصله عمیق شده باشد، در آن صورت نشان از وجود بیماری و در واقع پاکت پریودنتال دارد. باکتری های دهان باعث ایجاد پلاک در اطراف دندان و لثه می شوند و در صورت باقی ماندن این پلاک ها، تبدیل به جرم دندانی می شوند. در این شرایط فضا یا پاکتی بین دندان و لثه ایجاد می شود که باکتری ها به راحتی و بسیار سریع در پاکت ها رشد می کنند. در صورت عدم درمان این بیماری احتمال دارد که ساختار دندان به کلی از بین برود. اگر پلاک ها درمان نشوند، به مرور زمان سفت و سخت شده و به مینای دندان آسیب می زنند. این جرم ریشه دندان را دچار مشکل می کند. دندانپزشک به همراه وسایل مخصوص می تواند با جرم گیری دندان این جرم را بردارد. این بیماری در بزرگسالان بسیار شایع است.

علائم پاکت پریودنتال

در صورت داشتن هر یک از علائم زیر حتما باید به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کرده تا دندانپزشک با بررسی علائم به وجود آمده، مشکل و یا علت بیماری را تشخیص دهد. علائم بیماری پریودنتال عبارتند از:

  1. بوی بد دهان
  2. لثه متورم و قرمز
  3. خارج شدن چرک از بین لثه و دندان
  4. لقی دندان
  5. خونریزی لثه به هنگام مسواک زدن، نخ دندان کشیدن، غذا خوردن و با به شکل خود به خود

علل ایجاد پاکت پریودنتال

باکتری ها و باقی مانده غذا در دهان می توانند بیماری پریودنتال را ایجاد کنند. آسیب به لثه و بیماری پریودنتال می تواند منجر به لق شدن دندان گردد که علامتی از پیشرفت این بیماری می باشد. عواملی که می توانند باعث به وجود آمدن بیماری پریودنتال شوند عبارتند از:

  1. ژنتیک: ژنتیک و تاریخچه فامیلی می تواند در بروز بسیاری از بیماری ها از جمله پاکت پریودنتال نقش داشته باشد.
  2. مصرف دخانیات: استفاده از دخانیات و هم چنین مشروبات الکلی می تواند سبب ایجاد عفونت و بیماری های دهان شده که در صورت پیشروی و عدم درمان می تواند پاکت پریودنتال را ایجاد کند.
  3. استرس: گاهی اوقات وجود استرس بیش از اندازه می تواند بیماری های عفونی دهان و دندان را ایجاد کند که در صورت عدم درمان و پیشرفت بیماری، ممکن است به پاکت پریودنتال منجر شود.
  4. دارو ها: با توجه به حساسیت های برخی از افراد نسبت به بعضی دارو ها، ممکن است بیماری های دهان و دندان شدت گرفته و به پاکت پریودنتال منجر گردد.
  5. برخی بیماری ها: بعضی از بیماری ها مانند دیابت، روماتسیم و ایدز فرد را برای ابتلا به بیماری پریودنتال مستعد تر می کنند.

روش های درمان پاکت پریودنتال

برخی از روش های درمان بیماری پریودنتال عبارتند از:

https://drshamsdentist.com/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%84%D8%A8%D8%AE%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/

  1. جرم گیری دندان

    جرم گیری دندان توسط دندانپزشک با ابزار های دستی و یا اولتراسوند انجام می گیرد. این جرم گیری گاهی با بی حسی موضعی صورت می پذیرد.

  2. ارزیابی لثه

    دندانپزشک بافت لثه را بعد از سه الی چهار هفته بررسی می کند. گاهی اوقات ترمیم به گونه ای عالی صورت گرفته که بیمار کاملا بهبود می یابد. برای درمان پریودنتال، دندانپزشک به شما برنامه منظمی جهت چکاپ خواهد داد و تمیز کردن به شیوه منظم و درست دندان را به شما توضیح می دهد.

  3. درمان جراحی

    برخی مواقع درمان های اولیه برای پریودنتال پاسخگو نبوده و دندانپزشک مجبور به انتخاب جراحی می باشد. جراحی پریودنتال امروزه شیوه های نوین و پیشرفته ای جهت ترمیم و باز سازی بافت نرم لثه و استخوان دندان دارد. این جراحی در اغلب مواقع با بی حسی موضعی و توسط پریودنتیست انجام می شود. از بین بردن پاکت های لثه و ترمیم اتصالات لثه هدف این جراحی می باشد. بعد از انجام جراحی، سلامت به دهان دندان باز می گردد.

روش های پیشگیری از بیماری پریودنتال

علت اصلی بیماری های دهان و دندان وجود پلاک روی دندان ها می باشد. بنابراین از بین بردن روزانه آن ها اهمیت بسیار زیادی دارد. مهم ترین کار برای حفظ سلامت دهان و دندان، رعایت بهداشت دهان و دندان به صورت منظم و دوری از مصرف دخانیات می باشد. حذف روزانه این پلاک ها برای جلوگیری از بیماری های دهان و دندان بسیار موثر می باشد. برای جلوگیری از بیماری پاکت پریودنتال اقدامات زیر را رعایت کنید:

  • به بهداشت دهان و دندان خود بسیار اهمیت دهید. به آرامی و به درستی مسواک بزنید و به طور مرتب از نخ دندان استفاده کنید.
  • مصرف بیش از اندازه قند و شکر می تواند باعث افزایش پلاک های روی دندان ها شود، بنابراین سعی کنید تا حد امکان مصرف قند و شکر را کاهش دهید.
  • سعی کنید هر چند وقت یک بار برای چکاپ دندان های خود به مطب دندانپزشکی مراجعه کنید.


:: بازدید از این مطلب : 284
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : شنبه 18 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

آزمایش هماتوکریت خون

آزمایش های خون شامل آزمایش هایی از قبیل تعیین سرعت رسوب گلبول های قرمز، آزمایش شمارش گلبول های سفید و قرمز و هماتوکریت خون می باشد.خرید کوره ازمایشگاهی  هماتوکریت خون یا  HCT ( مخفف Hematocrit ) به تعیین نسبت حجمی گلبول های قرمز (RBC) به کل حجم خون گفته می شود که می توان با کمک یک سانتریفیوژ انجام این فرآیند را  تسهیل کرد. اما باید توجه کرد که به دلیل آن که 3 تا 8 درصد از پلاسما در میان گلبول های قرمز باقی می ماند، هماتوکریت طبیعی برابر با 96 درصد هماتوکریت اندازه گیری شده می باشد.

به دلیل آن که تغییر در هماتوکریت خون می تواند هشداری جدی برای سلامتی افراد باشد، انجام این آزمایش در صورت تشخیص پزشک ضروری می باشد. در ادامه با روش انجام این آزمایش، دلایل و عوامل آن و همچنین دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز آن آشنا خواهیم شد.

دلایل نیاز به انجام آزمایش هماتوکریت خون

این آزمایش برای تشخیص بیماری هایی نظیر سرطان خون، کم خونی، کاهش آب بدن و همچنین سوء تغذیه و رژیم غذایی اشتباه انجام می شود. نتایج به دست آمده از این آزمایش می تواند به پزشک در تشخیص اثرات و واکنش بدن به درمان بیماری های خاص کمک کند.

مقادیر طبیعی و غیر طبیعی هماتوکریت خون و عوامل آن ها

حجم گلبول های قرمز خون نسبت به حجم کل خون هم مانند سایر مولکول های خونی بسیار مهم است. این محاسبه کمی می تواند در تشخیص و سپس درمان بسیاری از بیماری ها کمک قابل توجهی کند.

این مقدار با توجه به سن و جنسیت متفاوت است. مقادیر طبیعی هماتوکریت خون برای زنان در محدوده 37 تا 47 درصد و برای مردان 42 تا 52 درصد تعیین شده است.

علل کاهش یا افزایش سطح گلبول های قرمز خون نسبت به حجم کل خون

  • اسهال، بیماری های ریوی، از دست دادن زیاد آب بدن، سوختگی، بیماری های مادرزادی قلب و غیره از عوامل افزایش آناز میزان طبیعی می باشند.
  • بیماری های مغز استخوان، پرکاری تیروئید، سیروز کبدی، خونریزی داخلی و غیره از عوامل کاهش آن از مقادیر طبیعی هستند.

علائم کاهش و افزایش هماتوکریت خون

  • کاهش سطح هماتوکریت : خستگی و بی حالی، سرگیجه، سیاهی رفتن چشم، تیرگی دور چشم، سردی دائمی دست و پا …
  • افزایش سطح هماتوکریت : تنگی نفس، اختلالات در بینایی، سردرد، خارش پوستی، سوزش کف پا، احساس سبکی در سر …

تجهیزات آزمایشگاهی مورد  نیاز

  • لانست
  • لوله مویین هپارینه
  • سانتریفیوژ میکروهماتوکریت
  • خط کش مخصوص اندازه گیری

روش انجام آزمایش اندازه گیری میزان هماتوکریت خون

ابتدا یکی از انگشتان دست فرد را با پنبه آغشته به الکل تمیز کنید و سپس با استفاده از لانست خراش کوچکی بر روی انگشت فرد ایجاد کنید. قطره اول خون را با پنبه پاک کرده و سپس لوله موئین هپارینه     ( لوله موئینی که نوار قرمز رنگ دارد و حاوی ماده ای است که  برای جلوگیری از لخته شدن خون استفاده می شود ) شده را با خون فرد تماس دهید به طوری که حدود 4/3 از حجم لوله با خون فرد پر شود. یک سر لوله موئین را با موم مخصوص هماتوکریت مسدود کنید.

لوله ها را به صورت موازی در داخل دستگاه سانتریفیوژ میکروهماتوکریت قرار دهید. توجه کنید که موازنه بین لوله ها حفظ شود و لوله هایی با حجم یکسان رو به روی هم قرار گیرند. زیرا در صورت عدم رعایت این نکته امکان آسیب به دستگاه و یا شکستگی لوله ها و درست انجام نشدن آزمایش وجود دارد. دور دستگاه را روی 10000 در دقیقه تنظیم کرده و به مدت 5 دقیقه لوله های محتوی خون را سانتریفیوژ کنید تا با استفاده از نیروی گریز از مرکز گلبول های قرمز از بخش پلاسمای خون جدا شوند. پس از خاموش کردن دستگاه چند دقیقه صبر کرده و سپس لوله ها را در بیاورید. ارتفاع قسمت حاوی گلبول های قرمز و ارتفاع کل خون را با خط کش برحسب میلی متر اندازه گیری کنید. بدین ترتیب با نسبت گیری از عدد میزان هماتوکریت خون بدست می آید.

خط کش مخصوص میکروهماتوکریت ریدر

خط کش مخصوص این آزمایش میکروهماتوکریت ریدر(micro hematocrit reader) نام دارد.  برای تعیین میزان هماتوکریت خون به وسیله این خط کش باید ابتدای خون را با خط صفر و انتهای آن را با خط 100 مماس کرد و سپس میزان گلبول های قرمز را مشاهده و یادداشت کرد.

 



:: بازدید از این مطلب : 292
|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

متقاضیان محترم ثبت شرکت کشاورزی که در موضوع فعالیت آن ها ( بند 2 اساسنامه ) ، " مواردی مانند فرآوری نهاده های گیاهی تولید انواع گیاهان و نباتات ،تغییرادرس شرکت  ورود ، ساخت ، تبدیل ، بسته بندی ، فرموله کردن، توزیع و صدور کلیه دفع آفات و بیماریهای نباتی، هرمونهای نباتی و علف کشها حشرات مفید، انگلها ، شکارها، میکروارکانیم های مورد استفاده در منابع بیولوژیکی با آفات نباتی  ،فروش سموم دفع آفات و بیماریهای نباتی و هورمونهای نباتی ، وارد کردن بذر پیاز قلمه ، پیوند، ریشه، میوه ،نهال و تخم نباتات  قید شده باشد" ، نیازمند اخذ مجوز از وزارت جهاد کشاورزی (سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی – موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال) می باشند.

  • ثبت شرکت کشاورزی

جهت ثبت شرکت کشاورزی می توان همانند سایر شرکت ها در قالب های سهامی خاص یا با مسئولیت محدود اقدام نمود. شرایط و مدارک لازم جهت ثبت شرکت به قرار ذیل است :

  • شرایط ثبت شرکت سهامی خاص

- حداقل 3 نفر عضو+ 2 نفر بازرس
- حداقل  35 درصد سرمایه نقداَ پرداخت شود.
- حداقل سرمایه 1000000ریال

  • مدارک لازم برای ثبت شرکت سهامی خاص

- کپی کارت ملی و شناسنامه ی کلیه اعضا
- امضای اقرارنامه
- اصل گواهی عدم سوپیشینه
- اخذ مجوز در صورت مجوزی بودن موضوع
- (تنظیم وکالتنامه بنام وکیل،چنانچه امور توسط وکیل انجام می شود)
پس از فراهم نمودن مدارک فوق ، با ارائه ی آن نزد وکلاء توانمند موسسه ی حقوقی  فکر برتر،از خدمات ما بهره مند شوید.کارشناسان ما در کوتاه ترین زمان، امور ثبتی شما را انجام خواهند داد.

  • شرایط ثبت شرکت بامسئولیت محدود

- وجود حداقل 2 نفر عضو
- حداقل سرمایه 10.0000 ریال
-تعهد با پرداخت کل سرمایه

  • مدارک لازم برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود

- کپی شناسنامه و کارت ملی کلیه ی اعضا
- اصل گواهی عدم سوء پیشینه


- امضای اقرارنامه
- مجوز در صورت مجوزی بودن موضوع
سپس نسبت به تکمیل فرم تقاضانامه ( در دو نسخه ) ، اساسنامه ( در دو نسخه ) و شرکتنامه اقدام نمایید.



:: بازدید از این مطلب : 285
|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

آون آزمایشگاهی یا فور آزمایشگاهی    

آون آزمایشگاهی یا فور آزمایشگاهی، یکی از تجهیزات آزمایشگاهی است که معمولا دارای محدوده دمای محیط تا دمای 300 درجه سانتی گراد هستند ، آون آزمایشگاهی به عنوان یکی از تجهیزات اصلی آزمایشگاه های شیمی ، زیست شناسی ،داروسازی و پزشکی قانونی است.خرید کوره ازمایشگاهی  آون آزمایشگاهی که دمای آن ها به بیش از 300 درجه سانتی گراد می رسد ، به طور کلی برای کاربردهای تخصصی تر در فیزیک ، الکترونیک و پردازش مواد مورد استفاده قرار می گیرد. شرکت آرکا راد تجارت (ARTECO) تامین کننده انواع تجهیزات آزمایشگاهی از جمله آون آزمایشگاهی مورد استفاده در صنایع شیمیایی، داروسازی، پژوهشی آموزشی، صنایع غذایی، صنایع کشاورزی، پتروشیمی و نساجی ... می باشد. 
آون آزمایشگاهی از نظر شدت (طبیعی) ، انتقال مکانیکی (کانوکشن) و آون آزمایشگاهی با پمپ خلا برای کاربردهای معمول گرمایش و خشک کردن در دسترس هستند. برای آزمایشگاه های مختلف با توجه به نیازهای متقاضی، انواع آون آزمایشگاهی با پروتکل پیشرفته با امکاناتی نظیر یکنواختی دما ، دقت و ایمنی در شرکت آرکا راد تجارت (ARTECO) در دسترس است.


 آون آزمایشگاهی همرفت طبیعی (Natural convection)
برای انتقال گرما به نمونه ها به اختلاف دما درون آون آزمایشگاهی وابسته است.   برای کاربردهایی مانند خشک کردن (drying)، پخت (baking) ، استریل کردن (sterilizing )، incubation  و پیش گرمایش استفاده می شوند. 
 

 آون آزمایشگاهی Heating/Drying Ovens (Forced Convection) (
این نوع از آون آزمایشگاهی دارای یک فن است که با استفاده از فن ، هوای اطراف محفظه داخلی به گردش در می آید. در ادامه به شرح کامل این نوع آون آزمایشگاهی می پردازیم.
 

آون آزمایشگاهی خلاء (Vacuum drying oven)
ظرف مدت کوتاهی هوای خشک را درون محفظه وارد می کنند که رطوبت را جذب می کند و بلافاصله توسط پمپ خلاء استخراج می شود.
این آون آزمایشگاهی شامل چندین ویژگی از جمله کنترل دمای بالا ، خلاء و ریز پردازنده هستند. از این آون آزمایشگاهی می توان برای خشک کردن نمونه ، پخت ، آنیل کردن ، بهبود ، استریلیزه کردن ، تبخیر و آب زدایی و سایر کارهای آزمایشگاهی عمومی استفاده کرد. این آون آزمایشگاهی از نظر مقرون به صرفه ، مقاوم و همه کاره هم برای ساخت و هم برای نیازهای آزمایشگاهی مناسب هستند.
آون آزمایشگاهی خلاء ، یکی از دستگاهای مورد نیاز آزمایشگاه های بالینی و تحقیقاتی ، طی مدت زمان کوتاهی هوای خشک را درون یک محفظه وارد می کنند که این امر رطوبت را جذب می کند. سپس بلافاصله توسط پمپ خلاء استخراج می شود. آون آزمایشگاهی خشک کن خلاء برای فرآیندهای ظریف خشک کردن و سایر کاربردها از جمله تعیین رطوبت ، مواد جامد گازی ، آزمایش طول عمر، آبکاری ، مطالعات مقاومت شیمیایی ، خشک کردن کاغذ ، لاستیک و منسوجات ، خشک کردن ، استریل کردن  ، خارج کردن مایعات گازی ، ذخیره سازی خلاء و ... استفاده می شوند.
 یک آون آزمایشگاهی خلا خوب دارای یکنواختی و پایداری ، آب بندی درب خوب و خلاء قابل تنظیم است. به دنبال ویژگی های اضافی از قبیل خلاء جداگانه و خطوط دریچه ، واشر قالب بندی شده با سیلیکون با درجه حرارت بالا ، دستگیره درب های فشار و کنترل ترموستات هیدرولیکی باشید. با وجود گزینه های زیادی امکان یافتن یک واحد آسان و راحت با حداکثر ایمنی مناسب برای نیازهای آزمایشگاهی شما وجود دارد.

کاربردهای  آون آزمایشگاهی یا فور آزمایشگاهی به عنوان تجهیزات آزمایشگاهی

1-خشک کردن drying
یکی از تجهیزات آزمایشگاهی برای خشک کردن نمونه ها جهت از بین بردن رطوبت در آزمایشگاه های زیست محیطی، بیولوژیکی و بالینی ، شیمیایی و ... آون آزمایشگاهی است. شرکت آرکا راد تجارت (ARTECO) تامین کننده انواع آون های آزمایشگاهی با بالاترین کیفیت و استاندارد است. خشک کردن یک عمل اساسی در بخش های مختلف صنایع فرآیند شیمیایی  مواد غذایی ، داروسازی ، مواد شیمیایی ، پلاستیک ، چوب ، کاغذ و سایر صنایع از تجهیزات خشک کن برای از بین بردن رطوبت هنگام پردازش محصول استفاده می کنند
آون آزمایشگاهی کانوکشن همرفتی مناسب نمونه هایی اسن که به راحتی خراب می شوند ، زیرا رطوبت را از بین می برد و نقطه جوش آب را پایین می آورد و اجازه می دهد نمونه در دمای پایین خشک شود.
در همین حال ، آون آزمایشگاهی همرفت گرانشی اغلب برای خشک کردن ذرات ریز مورد استفاده قرار می گیرند زیرا این مواد احتمالاً با جریان هوا زیاد پراکنده می شوند و برای محافظت از این نمونه های ظریف نیاز به جریان هوای طبیعی تری دارند. 

 Annealing2- پخت یا 
به منظور کاهش سختی و یا افزایش انعطلاف پذیری موادی مثل شیشه و یا استیل از فرایند حرارت دادن و سپس سرد کردن در اصطلاح پخت استفاده می شود. 
فرایند پخت ، شامل حرارت دادن و سپس خنک کردن موادی مثل شیشه و استیل ، به منظور کاهش سختی و یا افزایش انعطاف پذیری انجام می شود.
آون آزمایشگاهی با درجه حرارت بالا در این فرآیند ، که اغلب در کاربرد متالورژی ، ساخت دستگاه های پزشکی و صنایع علوم مواد استفاده می شود.
این مواد آنیل شده را می توان در زمان کمتر و به راحتی و با سرعت شکل داد تا در تولید مواردی مانند سرنگ و سوند از آن استفاده شود

3- بهبود باند (Die-bond curing)
آون آزمایشگاهی از طریق ترکیبی از خشک کردن و بیک کردن ، مواد را به منظور محکم ترشدن پیوند های شیمیایی ترکیبات شیمیایی بهبود می بخشد. از این کاربرد آون آزمایشگاهی برای ایجاد چسب، پلاستیک، لاستیک و اپوکسی است که در تحقیقات مربوط به فناوری نانو ، مطالعه نیمه رسانا ها و پلیمری مورد استفاده قرار می گیرد. افزایش استحکام باند نیز در چسباندن قطعات به طور مستقیم بر روی مدار به طور فوق العاده ای مفید است ، که بسیاری از آنها در سیستم های پزشکی، فضایی و نظامی کاربرد دارند.

Polyimide baking - 4
گروهی از پلیمرها به نام پلی ایمیدها هستند که بسیار مستحکم هستند و در برابر حرارت های بالا و مواد شیمایی مقاومت بالایی دارند این ویژگی پلی ایمید ها سبب شده در بسیاری از کاربردهای دشوار صنعتی، جایگزین شیشه و فلزاتی مانند فولاد می‌شوند. این پلیمرها به صورت مایع به آون آزمایشگاهی  اضافه می شود ، به صورت حرارتی پخته می شود تا یک فیلم نازک یا یک لایه برای مصارف مختلف استفاده شود. 

5- استریل کردن (Sterilizing)
یکی از کاربردهای اساسی آون آزمایشگاهی ، استریل کردن تجهیزات آزمایشگاهی و ظروف شیشه ای در آزمایشگاه هاست. دمای ایده آل جهت استریل کردن با آون های آزمایشگاهی باید حداقل 60 درجه سانتی گراد به مدت45 تا 60 دقیقه آنجام شود تا محتویات داخل آون به خوبی استریل شوند.
روند خنک سازی آون آزمایشگاهی باید به صورت آهسته انجام شود، زیرا پایین آوردن سریع دمای آون آزمایشگاهی می تواند باعث ترک خوردگی ظروف و شیشه آلات آزمایشگاهی می شود ، در حالی که خنک شدن تدریجی مانع از ورود هوای بالقوه مضر ، حاوی ارگانیسم های آلوده کننده به داخل آون آزمایشگاهی می شود.
علاوه بر این ، تمام مواردی که نیاز به استریل شدن دارند نیز باید خشک شوند - دمای 60 درجه سانتی گراد  هنگام استفاده از ظروف شیشه ای مناسب است. 
 آون آزمایشگاهی مخصوص استریل کردن و خشک کردن که دارای ویژگی های زیر است:

آون آزمایشگاهی مدل 2000787  Poupinel dry heat sterilizer “Dryterm


•    کاربرد: برای استریل کردن ابزارهای متنوع جراحی و غیر جراحی 
•    تنظیمات دمایی از °C60 تا بالاتر از °C250 
•     پایداری دمایی : °C  ±10 
•    افزایش سریع دما 
•    درب فلپ
•    کنترلر دما به صورت ترموستات هیدرولیکی
•    قفل دستگاه برای دستگیره ترموستات 
•    تایمر 0 تا 120 دقیقه با خاموش شدن خودکار.
•    محفظه داخلی از جنس استیل ضد زنگ AISI 304 ، دو شلف سوراخ دار با قطر10  میلی متر . پوشش بیرونی با روکش اپوکسی.
هنگام انتخاب آون آزمایشگاهی ، برنامه ها ، ابعاد ، ظرفیت و بودجه آزمایشگاه را در نظر بگیرید. به دنبال ویژگی هایی باشید که حداکثر نمونه و محافظت از کاربر را تضمین می کند. 



:: بازدید از این مطلب : 261
|
امتیاز مطلب : 23
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

انواع ph متر : پی اچ متر ها دستگاه های الکترونیکی هستند که به محاسبه Ph مواد مختلف می پردازند. هود لامینار همانطور که می دانید Ph درجه اسیدی یا قلیایی بودن مواد را مشخص می کند و در واقع ph متر ها به بررسی این موضوع می پردازند که یک ماده اسیدی است یا قلیایی و یا مانند آب خالص یک عنصر خنثی محسوب می شود. این دستگاه ها از دو بخش اصلی تشکیل می شوند که میله کاوشگر و اندازه گیر نام این دو بخش اصلی می باشد. میله کاوشگر وظیفه تبدیل اطلاعات محلول به سیگنال الکتریکی را به عهده دارد و در نهایت اندازه گیر کار تحلیل سیگنال و نشان دادن میزان PH محلول را انجام می دهد. در این مطلب قصد داریم به معرفی انواع ph متر بپردازیم و چگونگی آماده سازی آنها برای انجام آزمایش را مورد بررسی قرار دهیم.


ph متر را می توانیم به سه گروه کلی تقسیم بندی کنیم. گروه اول از این اسید سنج ها را به دلیل کوچک بودن و همچنین وزن کم آنها ” قلمی ” می نامند. البته لازم به ذکر است که دقت این نوع از PH متر ها به نسبت انواع دیگر آنها پایین تر و کمتر است اما به دلیل مزایای مختلفی که به واسطه کوچکی و راحتی در حمل دارند و همچنین قیمت پایین و مقرون به صرفه آنها موارد استفاده زیادی داشته و بسیار پرطرفدار می باشند.
یکی دیگر از انواع ph متر ها که می توانیم به آن اشاره کنیم اسید سنج های پرتابل هستند که از انواع قلمیشان بزرگتر و البته گران تر می باشند اما در زمینه کارایی به نسبت اسید سنج های قلمی ، از برتری بیشتری برخوردار هستند و دقت بالاتری در ارائه نتایج دارند. البته قبل از معرفی نوع سوم اسید سنج ها باید این نکته را ذکر کنیم که به PH متر های قلمی در واقع پرتابل قلمی نیز می گویند که نباید با نوع دوم آن اشتباه گرفته شوند.

نوع سوم pH مترهای رومیزی یا آزمایشگاهی هستند. این نوع ph متر دارای دقت بسیار بالاتری بوده و برخی از آن‌ها قابلیت سنجش پارامترهای متعددی علاوه بر pH را نیز دارند. این نوع برخلاف موارد قبل قابلیت حمل‌ونقل را نداشته و باید در جای ثابتی قرار بگیرند. از بهترین انواع PH متر قلمی می توان به مدل 222-PH اشاره کنیم که توسط شرکت لوترون در کشور تایوان تولید می شود. جالب است بدانید که برخی از اسید سنج ها که قدرت بالاتری به نسبت دیگر انواع قلمی و پرتابل دارند می توانند PH مواد غیر محلول را نیز اندازه گیری کرده و نشان دهند. به عنوان مثال PHمتری که PH-212 نام دارد می تواند میزان اسیدی یا قلیایی بودن موادی همچون خاک ، مواد غذایی و دیگر مواد شیمیایی را تعیین کرده و در کسری از ثانیه به شما نشان دهد.


مطلبی که وجود دارد این است که یک اسید سنج مانند یک آمپر سنج الکتریکی نیست که آن را روشن کرده و استفاده کنیم. این دستگاه ها، مراحل آماده سازی و تنظیم خاصی دارند که باید قبل از شروع کار آنها را به درستی انجام داده باشید ؛ در غیر این صورت نتایجی که دستگاه به شما نشان می دهد به هیچ عنوان قابل اعتماد و استناد نیستند. برای آماده سازی انواع PH متر ابتدا از اینکه میله جستجوگر در محلول با PH=4 نگهداری شده اطمینان حاصل می کنیم و اگر چنین اتفاقی نیفتاده باشد و یا تردیدی در این موضوع دارید میله را به مدت 2 ساعت درون آب مقطر بگذارید و پس از آن شروع به کار کنید.


برای شروع تنظیمات پس از روشن کردن دستگاه و اطمینان از اینکه اسید سنج در حالت اندازه گیری PH قرار دارد میله جستجوگر را درون آب ( PH=7) قرار دهید و سی ثانیه منتظر بمانید تا اندازه گیر به عدد ثابتی برسد. پس از آن اگر آن عدد 7 بود که دستگاه صحیح و سالم و آماده کار است اما اگر عدد دیگری به جز 7 نمایش داده شد شما باید آن را روی عدد 7 تنظیم کنید. درمرحله بعد این مراحل را دقیقاً بر روی محلولی با PH=4 انجام دهید. حال دستگاه آماده اندازه گیری PH نمونه های آزمایشگاهی است.
نکته مهمی که در زمان استفاده از اسید سنج وجود دارد این است که هر بار که میله جستجوگر را درون محلولی فرو کردید ، برای استفاده مجدد از دستگاه حتماً میله را با آب مقطر شستشو دهید تا آثار محلول قبلی بر روی محاسبات محلول بعدی تاثیرگذار نباشد.



:: بازدید از این مطلب : 292
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

اسپکتروفتومتر

در میان تجهیزات آزمایشگاهی دستگاه اسپکتروفتومتر یا طیف سنج دستگاهی است که شدت نور را به صورت تابعی از طول موج اندازه گیری می کند  . هود شیمیایی این کار با انکسار پرتو نور به طیف طول موج ها و آشکار سازی شدت ها با دستگاه باردار و نمایش نتایج به صورت گراف انجام می شود .در حقیقت این روش با استفاده از میزان جذب نور ، تعیین غلظت می کند .این روش قابلیت اندازه گیری نمونه های فوق العاده کوچک را داشته لذا از ان برای تجزیه و تحلیل عناصر  مولکول های RNA,DNA استفاده می شود .

نور از بسته های بسیار کوچکی به نام فوتون تشکیل شده است که انرژی هر یک از انها به محض برخورد به یک الکترون منتقل می شود .تنها هنگامی انتقال رخ میدهد که انرژی فوتون ها برابر با انرژی مورد نیاز برای انتقال الکترون بعه لایه انرژی بعدی باشد .این پروسه که در آزمایش های محاسبه کیفیت و کمیت DNA موجود در محلول ها استفاده می شود ، پایه طیف بینی جذبی را تشکیل می دهد . به طور کلی نور با طول موج و انرژی خاص به نمونه تابانده شده و مقدار شخصی از انرزی آن جذب می شود .سپس با اندازه گیری انرژی رد شده از نمونه توسط یک فوتودتکتور ، مدار جذب تعیین می شود .

اجزا اسپکتروفتومتر آزمایشگاهی :

  • منبع نور
  • نمونه
  • آشکار ساز
  • مفسر

منبع نور می تواند نور مرئی ، مادون قرمز یا ماوراء بنفش باشد . پس از منبع نور یک تک فام ساز وجود دارد تا نور تولید شده را فیلتر و توسط یک منشور یا توری پراش طول موج های خاصی را انتخاب کند .پس از گذشتن نور تولید شده از داخل نمونه و جذب بخشی از آن پس از گذشتن از مجموعه ای از لنز ها ، شکاف ها ، آینه ها و فیلتر ها به سنسور ها رسیده و پس از تفسیر شدن به صورت نموداری در خروجی قرار میگیرد.

عملکرد کرد این نوع از تجهیزات آزمایشگاهی به این صورت است : دو منبع نور UV,VIS برای اسپکتروفتومتر وجود دارد . متداول ترین منبع نور برای تولید نور مرئی یک لامپ هالوژن تنگستن با طول موج بین 200 و 340 نانومتر است . نور از میان نمونه عبور کرده و از طریق شکافی وارد اسپکتروفتومتر می شود .شکاف نازک باعث پراکنده شدن نور و پخش به خارج می شود ، از آنجا که دستگاه آزمایشگاهی اسپکتروفتومتر  تنها یک باریکه نور دارند ، در بیشتر موارد طول موج پرتو خوانده شده از نمونه دستخوش تغییر واقع       می شود و برای اصلاح این امر ازآینه های مقعر استفاده می شود .بدین ترتیب که نور توسط آینه های مقعر به شبکه پراکنده کننده منعکس شده و دوباره به آینه مقعر دیگری منعکس می شود .این آینه کانونی نور را به سمت آشکار ساز متمرکز می کند .

طبق آخرین تحقیقات آزمایشگاهی تجهیزات آزمایشگاهی منبع UV می تواند لامپ هیدروژنی فشار بالا یا لامپ دوتریوم باشد .هنگامی که میزان جذب در طیف UV اندازه گیری می شود لامپ دیگر خاموش میشود و زمانی که اندازه گیری نور جذب در نور مرئی انجام میشود برعکس آن انفاق می افتد  که دلیل این امر جلوگیری از تداخل طول موج های غیر ضروری در نور منتشر شده از نمونه است.

آشکار ساز :

در انتهای مسیر نور آشکارساز وجود دارد که وظیف آن اندازه گیری شدت نور تابیده شده از آینه ها و انتقال اطلاعات به کنتوری است که آنها را ثبت و مقدار را بر روی LCD به اپراتور نمایش دهد .امروزه دو نوع آشکارساز در اسپکتروفتومتر آزمایشگاهی UV/VIS متداول است : فتوتیوب و فتومالتی پلایر تیوب .

مفسر :

اسپکتروفتومتر های آزمایشگاهی می توانند خروجی خود را به صورت های مختلف نمایش دهند اما متداول تر است که آن را به صورت قابل کاربردی مانند نموداری از مقدار عبور یا مقدار جذب برچسب طول موج نمایش می دهند .

انواع دیگر اسپکتروفتومتر های آزمایشگاهی : تک پرتو و دو پرتو .

در تجهیزات آزمایشگاهی اسپکتروفتومتر های تک پرتو اولین نسل اسپکتروفتومتر ها بوده و تمام نور از بین نمونه عبور می کند در این نوع برای اندازه گیری شدت نور تابشی باید به این نکته توجه داشت .این اسپکتروفتومتر ها ارزان هستند چرا که بخش های کمتری داشته و سیستم آنها پیچیدگی کمتری دارند .نسل جدید اسپکتروفتومتر های آزمایشگاهی نوع دوپرتو است .این نوع نور قبل از اینکه به نمونه برسد به دو پرتو مجزا تفکیک می شود که این مسئله یک امتیاز تلقی می شود زیرا خواندن منبع و نمونه به طور همزمان انجام   می شود .در برخی از اسپکتروفتومترهای دو پرتو دو آشکار ساز وجود دارد بدین ترتیب امکان اندازه گیری همزمان پرتوهای نمونه و مرجع فراهم می شود . سایر اسپکتروفتومترهای دو پرتو که تنها یک آشکارساز دارند از برشگر پرتو استفاده می کنند که این وسیله در هر لحظه یک پرتو را سد کرده و آشکارساز اندازه گیری پرتو نمونه و مرجع را به صورت یک در میان انجام میدهد .

نور  مرئی :

محدوده نور مرئی حدود 400-700 نانومتر است .اسپکتروفتومتر های ناحیه مرئی دقت و صحت متغیری دارند . برخی از آنها آشکارساز CCDبا پیکسل های کافی برای قرائت هر 10nm را دارند در حالیکه برخی دیگر می توانند در هر نانومتر چندین قرائت انجام دهند .این اسپکتروفتومترها می توانند از منابع نور سیمابی ،هالوژن ،LED یا ترکیبی از این منابع مثل LED تقویت شده با رشته های تنگستن استفاده کنند .

نور ماورابنفش :

در تجهیزات آزمایشگاهی اسپکتروفتومتر های UV علاوه بر اینکه در طیف سنجی مایعات بسیار متداول است برای گازها و همچنین جامدات نیز استفاده می شود.نمونه را در محفظه مستطیلی مخصوص که معمولا یک سانتی متر پهنا دارد قرار می دهند .این محفظه که کاوت نامیده می شود می تواند شکل پلاستیک ، شیشه یا کوارتز داشته باشد . پلاستیک و شیشه ،UV را جذب می کنند از اینرو تنها  می توان آنها را برای اسپکتروفتومترهای نور مرئی استفاده کرد .

نور مادون قرمز :

اسپکتروفتومتر مادون قرمز در شناسائی مولکولی و ارتعاشات وابسته به ساختار آن استفاده می شود . ساختارهای شیمیایی متفاوت به دلیل تفاوت در انرژی های مربوط به هر طول موج راه های مختلفی در پاسخ به طول موج های مختلف دارند . به عنوان مثال مادون قرمز های برد متوسط تمایل به لرزش دورانی دارند در حالیکه مادون قرمز نزدیک با انرژی بالا تمایل به لرزش های هارمونیک مولکولی مانند جنبش دارد . در اسپکتروفتومتر های آزمایشگاهی IR متداول یک پرتو مادون قرمز مستقیما به نمونه می تابد و تمام طول موج های طیف نسبت به پرتو مرجع اندازه گیری می شود .به منظور تولید طیفی با کیفیت بالا ، باید پهنای طیف ورودی به آرامی اسکن شود .اسپکتروسکوپی IR با روش بسط تبدیل فوریه اصلاح می شود . قلب اسپکتروفتومترهای IR، تداخل سنج میلسون است . نور تابش شده از منبع IR به سمت سلول های نمونه هدایت می شود . نیمی از پرتو تابشی از آینه ثابت باز تابیده شده و نیم دیگر آن از آینه ای که مرتب در فاصله ای حدود 5/2 میکرومتر حرکت می کند منعکس می شود .

هنگامی که دوباره دو پرتو در آشکارساز با هم ترکیب می شوند و تداخل به وجود می آید ، حدود دو ثانیه یک اسکن از فاصله ورودی گرفته شده و در کامپیوتر ذخیره می شود .به همین ترتیب چندین اسکن دیگر نیز به طور همزمان به آن اضافه می شود .

با توجه به نوسانات و ارتعاشات حرارتی در آزمایشگاه و تجهیزات آزمایشگاهی بدیهی است که این امر ناممکن است . پس به منظور حل این مشکل از لیزر هلیم –نئون برای تاباندن به تداخل سنج میشلسون استفاده می شود و تداخل لیزر به عنوان فرکانس مرجع به کار گرفته می شود . کارائی FTIR از دستگاه های معمولی بیشتر است که می توان تنها با مقدار کمی از نمونه و در زمانی کوتاه به طیف عالی دست یافت .

 این گونه استفاده از اسپکترو فتومتر آزمایشگاهی را شرح می دهند :

اسپکتروفتومترها مستقیما برای اندازه گیری شدت نور در طول موج های مختلف استفاده می شوند و می تواند نماینده در صد نور تابشی مخابره شده یا جذب شده باشد .با استفاده از این اطلاعات و مقایسه آن با با دانسیته ها و داده های به دست آمده می توان اسپکتروسکوپی را به عنوان یک ابزار استفاده کرد .مقایسه طیف ها برای تعیین غلظت جسم حل شده موجود در حلال مثال خوبی است . بدین ترتیب که با ثبت نور ارسال و دریافت شده در طول موج خاص و بررسی طول موج جذب شده توسط حلال می توان به غلظت آن پی برد . سپس آنالیز محلول با غلظت ناشناخته ، با داده های معلوم مقایسه شده و به کمک تناسب غلظت محاسبه می شود .این عمل برای محلول هایی که در انها جندین نوع حلال وجود دارد نیز قابل استفاده است و البته به دقت بیشتری در آنالیز طول موج ها احتیاج دارد . با توجه به حساسیت اسپکتروفتومتر آزمایشگاهی ، FTIR مناسب ترین و رضایت بخش ترین روش آماده سازی نمونه ، تبخیر ساده محلول نمونه در صفحه ای از نمک KBR و دست یافتن به طیف های فیلم نازک باقی مانده است .

این روش طیفی بسیار خوب با خط مبدا مسطح به وجود می آورد .

میان تجهیزات آزمایشگاهی اسپکتروفتومترهای آزمایشگاهی که منبع نور ندارند اما طیف های مبنی بر نور وارده را تولید می کنند      می توانند با روشی مشابه برای تعیین منبع نور استفاده شوند . می توان منحنی طیف های به دست آمده از منبع نوری نامعلوم را با اطلاعات منحنی های منبع نور مشخصی مقایسه کرد و منبع نور ناشناخته را شناسایی کرد .

از دیگر کاربرد های اسپکتروفتومتر می توان به تعیین ثابت موازنه واکنش های یونی که در محلول  های آبی انجام می شود اشاره کرد . در ابتدا طیف های محلولی که تنها شامل یک واکنش دهنده است اندازه گیری می شود.سپس دیگر واکنش دهنده ها به آن اضافه      می شود و پس از هر بار افزایش ، طیف سنجی صورت می گیرد .این روش در صورتی به طور مطلوب کار می کند که طول موج جذب شده توسط محصول مقداری مشخص باشد .از آنجا که بیشتر محصولات از اضافه کردن چندین واکنشگر به دست می آیند ، زمانی که محلول اشباع شده و واکنش موازنه می شود نور های بیشتری جذب شده و افزایش نور جذب شده برابر ثابت موازنه است .

آموزش نصب تجهیزات آزمایشگاهی : در هنگام نصب دستگاه اسپکتروفتومتر آزمایشگاهی باید به نکات زیر توجه داشت :

  • اسپکتروفتومتر آزمایشگاهی باید روی سطحی سفت و در محیطی خشک و تمیز نصب شود
  • به جهت امکان جریان هوا در اطراف اسپکتروفتومتر آزمایشگاهی ، باید بین دستگاه و دیوارهای اطراف 50 میلیمتر فاصله باشد
  • کابل برق دستگاه به پریز گراند شده با ولتاژ مناسب وصل شود .
  • پس از اتصال آداپتور AC به برق ، خروجی آن باید به گونه ای به دستگاه وصل شود که منبع ذخیره DC در مسیر آن قرار گیرد
  • در صورتی که خود دستگاه اسپکتروفتومتر فاقد پرینتر است ، باید از طریق پورت مخصوص آن را به پرینتر وصل کرد .
  • پس از روشن کردن دستگاه  اسپکتروفتومتر مدتی صبر کرده تا دستگاه گرم شده و به پایداری حرارتی و الکترونیکی برسد .


:: بازدید از این مطلب : 301
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor
  • مراحل و مدارک مورد نیاز

1. تشکیل جلسه و تنظیم صورتجلسه که به امضای کلیه اعضای هیات مدیره رسیده باشد.
2. اگر جلسه با حضور اکثریت تشکیل شود دعوت وفق اساسنامه شرکت و قانون تجارت صورت گرفته و بایستی مدارک مثبته آن ضمیمه صورتجلسه شود.
3. مدارک به اداره ثبت شرکت ها تحویل و ثبت خواهد شد و تغییرادرس شرکت ذیل دفاتر ثبت توسط نماینده شرکت امضاء خواهد گردید.
تذکر : اگر در نظر باشد که یک نفر به صورت مجتمعاَ ریاست هیات مدیره و مدیر عامل را تصدی کند باید این موضوع در مجمع عمومی عادی با مراعات ماده 124 قانون تجارت به تصویب سه چهارم آراء حاضر در مجمع رسیده باشد.

  • نمونه صورتجلسه هیات مدیره

جلسه هیات مدیره شرکت ............................ سهامی خاص ثبت شده به شماره .......................... با حضور کلیه اعضای انتخاب شده در مجمع عمومی عادی مورخ ............................... در روز ................... ساعت ................ در محل شرکت تشکیل و به شرح ذیل اتخاذ تصمیم گردید :
الف : 1. آقای / خانم ....................... به سمت رئیس هیات مدیره
2. آقای / خانم  ....................... .... به سمت نایب رئیس
3. آقای / خانم .............................به سمت مدیر عامل
4. آقای / خانم ........................... به سمت عضو هیات مدیره تعیین و با امضای ذیل صورتجلسه قبول سمت کردند.
ب : کلیه اسناد و اوراق بهادار و تعهد آور شرکت اعم از چک – سفته و غیره با امضای آقای / خانم .................. و آقای / خانم .................. متفقاَ همراه با مهر شرکت معتبر خواهد بود.
ج : کلیه اعضای هیات مدیره به آقای / خانم .......................( عضو هیات مدیره / احدی از سهامداران / وکیل شرکت ) وکالت می دهند که ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکت ها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت هزینه های قانونی و امضای ذیل دفاتر ثبت اقدام کند.
ردیف             نام و نام خانوادگی                 سمت                        امضاء
1                    .............                     ........                   ...............
2                   .............                    .......                    ..............
3                   .............                     ........                   .............. 
4                   ............                      .......                    .............

  • تشکیل جلسات هیات مدیره شرکت سهامی

به موجب قسمت اول ماده 121 لایحه قانونی 1347 : " برای تشکیل جلسات هیات مدیره ، حضور بیش از نصف اعضای هیات مدیره لازم است ". چون این ماده جنبه آمره دارد ، اعضای هیات مدیره باید شخصاَ در این جلسات حاضر شوند. در صورتی که وکیل یا نماینده آنان در جلسات حضور یابند ، در احتساب حد نصاب مزبور به حساب نخواهند آمد ؛ به عبارت دیگر ، با اینکه اعضای هیات مدیره می توانند با توجه به عدم منع قانونگذار ، نماینده خود را به جلسه هیات مدیره بفرستد ، تعداد اعضای هیات مدیره حاضر باید به میزانی باشد که ماده 121 مقرر کرده است ؛ در غیر این صورت ، جلسه رسمیت نخواهد داشت. این ترتیب مانع از آن است که بعضی از اعضای هیات مدیره به بعضی دیگر به گونه ای وکالت در حضور بدهند که حالت جمعی و مشورتی هیات از بین برود.


اداره جلسات هیات مدیره با رئیس هیات مدیره است. ( ماده 120 لایحه قانونی 1347) ؛ ولی در غیاب او ، ریاست جلسات با نایب رئیس هیات مدیره خواهد بود. تصمیمات هیات مدیره باید به اکثریت آرای حاضران اتخاذ گردد، مگر آنکه در اساسنامه اکثریت بیشتری مقرر شده باشد. ( قسمت اخیر ماده 121 لایحه قانونی 1347).
برای هر یک از جلسات هیات مدیره باید صورتجلسه ای تنظیم و لااقل به امضای اکثریت مدیران حاضر در جلسه برسد. در صورتجلسات هیات مدیره نام مدیرانی که حضور دارند یا غایب می باشند و خلاصه ای از مذاکرات و همچنین تصمیمات متخذ در جلسه با قید تاریخ در آن ذکر می گردد. هر یک از مدیران که با تمام یا بعضی از تصمیمات مندرج در صورتجلسه مخالف باشد نظر او باید در صورتجلسه قید شود. ( ماده 123 لایحه قانونی )



:: بازدید از این مطلب : 268
|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

شرکتی سهامی خاص شرکتی است بازرگانی که تمام سرمایه آن منحصراَ توسط موسسین تامین گردیده و ثبت لوگو سرمایه آن به سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام ، محدود به مبلغ اسمی سهام آن ها است.
در صورتی که قصد دارید شرکت خود را به صورت سهامی خاص ثبت نمایید شرایط زیر را باید فراهم کنید :
پنج نفر اعضاء که 3 نفر عضو هیئت مدیره و 2نفر بازرس اصلی و علی البدل می باشند.
حداقل سرمایه جهت ثبت یک شرکت سهامی خاص یک میلیون ریال برابر با یکصد هزار تومان می باشد.
در بدو تاسیس حداقل 35% سرمایه به صورت نقدی باید به حساب شرکت تودیع شود.
موسسین شرکت، نسبت به کلیه اعمال و اقداماتی که به منظور تاسیس و به ثبت رسانیدن شرکت انجام می دهند، مسوولیت تضامنی دارند.

  • تنظیم صورتجلسه موسسین در ثبت شرکت های سهامی خاص

تذکر : در موقع تنظیم صورتجلسه مجمع عمومی موسس وفق دستور ماده 101 قانون تجارت هیات رئیسه ای مشتمل بر یک رئیس و دو ناظر و یک منشی از بین سهامداران انتخاب و سپس رئیس رسمیت جلسه را اعلام و نسبت به موضوعات ذیل اتخاذ تصمیم کرده و ذیل صورتجلسه توسط هیات رئیسه امضاء می شود.
الف ) تصویب اساسنامه
ب) انتخاب هیات مدیره
ج) انتخاب بازرسان
د) انتخاب روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهی های شرکت

  • نمونه صورتجلسه مجمع عمومی موسس

مجمع عمومی موسسین شرکت .................. سهامی خاص در تاریخ ................... روز ....................... ساعت .............................. با حضور کلیه سهامداران در محل شرکت واقع در تبریز – خیابان ......................................................................................... نشکیل و در اجرای ماده 101 قانون تجارا :
1. آقای / خانم ..................... به شماره شناسنامه ...................... به سمت رئیس
2. آقای / خانم ..................... به شماره شناسنامه ...................... به سمت ناظر
3. آقای / خانم ................... به شماره شناسنامه ........................ به سمت ناظر
و یا ..................................
4. آقای / خانم ....................... به شماره شناسنامه .......................... به سمت منشی  جلسه انتخاب و سپس رئیس جلسه رسمیت مجمع را اعلام و در خصوص موضوعات ذیل بحث و بررسی گردید :
1. تصویب اساسنامه
2. انتخاب اعضای هیات مدیره
3. انتخاب بازرسان
4. انتخاب روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهی های شرکت
5. تعیین سهامداران و تعداد سهام هر یک از آنان
بعد از بحث و بررسی با اتفاق آراء به شرح ذیل اتخاذ تصمیم گردید.
الف ) اساسنامه شرکت در .............. ماده و ............. تبصره به تصویب  کلیه موسسین رسید و ذیل صفحات آن امضاء شد.
ب) نامبردگان ذیل به عنوان اعضای هبات مدیره برای مدت 2 سال انتخاب شدند.
1.
2.
3.
4.
ج) در اجرای ماده 147 قانون تجارت آقای / خانم ......... فرزند ................. شماره شناسنامه ................ ساکن ............................................................................................... به عنوان بازرس علی البدل برای مدت یک سال انتخاب و با امضای ذیل این صورتجلسه قبولی خود را برای انجام وظایف مربوطه اعلام کردند.
د) روزنامه کثبرالانتشار ........................... برای درج آگهی های شرکت انتخاب شد.
ه) کلیه سهامداران به آقای / خانم .....................( احدی از سهامداران – وکیل رسمی شرکت – عضو هیات مدیره ) وکالت می دهند ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکت ها و پرداخت حق الثبت نسبت به امضای ذیل ثبن اقدام کند.
رئیس جلسه                                                    ناظر جلسه
نام و نام خانوادگی و امضاء                                نام و نام خانوادگی و امضاء
ناظر جلسه                                                   منشی جلسه
نام و نام خانوادگی و امضا                                نام و نام خانوادگی و امضا
فهرست سهامداران حاضر در جلسه مجمع عمومی موسسین
نام سهامدار – تعداد سهام – درصد تعهدی – درصد پرداخت شده – امضاء سهامداران
نام سهامدار     تعداد سهام  درصد تعهدی   درصد پرداخت شده      امضاء سهامداران


1. ......    ...........     ..............     ...............   .................
2. ......    ...........     ..............     ...............   .................
3. ......    ...........     ..............     ...............   .................
4. ......    ...........     ..............     ...............   .................
5. ......    ...........     ..............     ...............   .................
6. ......    ...........     ..............     ...............   .................



:: بازدید از این مطلب : 306
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : شنبه 11 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

برای فعالیت های بیمه ای در مناطق آزاد ، ثبت شرکت ضوابط خاصی حاکم است که در قالب " مقررات تاسیس و فعالیت موسسات بیمه در مناطق آزاد " طی مصوبه شماره 24117 / ت 22117 ه مورخ 8 / 6/ 1379 به تصویب هیات وزیران رسیده است.
در ماده 2 این مصوبه انجام عملیات بیمه ای در مناطق آزاد ، در دو چارچوب ذیل مجاز دانسته شده است :
الف- شرکت سهامی و یا تعاونی بیمه
ب- موسسه نمایندگی و یا کارگزاری بیمه
بنابراین فقط از هفت  نوع شرکت تجاری پیش بینی شده در قانون تجارت فقط در قالب دو نوع شرکت سهامی یا تعاونی می توان در مناطق آزاد شرکت بیمه ای تاسیس کرد.
به موجب ماده 4 مقررات تاسیس و فعالیت موسسات بیمه در مناطق آزاد تجاری – صنعتی جمهوری اسلامی ایران حداقل سرمایه برای موسسات بیمه ، نمایندگی و کارگزاری بیمه به قرار ذیل است :
1. موسسات بیمه مستقیم با سرمایه حداقل پانزده میلیارد ریال تشکیل می شوند که باید حداقل پنجاه درصد آن به صورت نقد پرداخت شده باشد.
2. موسسات بیمه متقابل با سرمایه حداقل دویست میلیون ریال تشکیل می شوند که باید حداقل پنجاه درصد آن به صورت نقد پرداخت شده باشد.
3. موسسات بیمه اتکایی با سرمایه حداقل هشتاد و پنج میلیارد ریال تشکیل می شوند که باید حداقل پنجاه درصد آن به صورت نقد پرداخت شده باشد.
4. مؤسسات‌ نمایندگی‌ و یا کارگزاری‌ بیمه‌ با سرمایه‌ حداقل‌ سیصد میلیون‌  ریال‌ تشکیل‌ می‌شوند که‌ باید حداقل‌ پنجاه‌ درصد آن‌ به‌ صورت‌ نقد پرداخت‌ شده‌ باشد.
تبصره 1 : هر گونه تعدیل در ارقام مندرج در این ماده هر 2 سال یک بار موکول به پیشنهاد مشترک دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و بیمه مرکزی ایران و تصویب هیات وزیران است .
تبصره 2: سهامداران خارجی موسسات موضوع این آیین نامه سهم الشرکه ریالی خود را باید به ارزهای مورد قبول بانک مرکزی ایران پرداخته و یا گواهی تبدیل ارز را ارائه نمایند.
تبصره 3: وجوه سرمایه موضوع این ماده باید نزد یکی از بانک های مورد تایید بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران که ترجیحاَ در مناطق آزاد دارای شعبه باشد واریز شود.
طبق مقررات تاسیس و فعالیت موسسات بیمه در مناطق آزاد بر خلاف سایر انواع شرکت های تجاری، تاسیس و ثبت شرکت ها و موسسات بیمه در مناطق آزاد مستلزم اخذ  مجوز از شرکت  بیمه ی مرکزی ایران می باشد. لذا ثبت موسسات و شرکت های بیمه در منطقه موکول به ارائه مجوز ثبت که توسط بیمه مرکزی ایران صادر می شود و ثبت هر گونه تغییرات بعدی در اساسنامه ، میزان سرمایه و سهام موسساتی که به ثبت رسیده باشند موکول به ارائه موافقت بیمه مرکزی ایران است.
برای تحصیل مجوز ثبت ، مدارک و اطلاعات ذیل باید به بیمه مرکزی ایران تسلیم شود :
الف ) اساسنامه موسسه
ب) میزان سرمایه موسسه ، رسید یا گواهینامه تعهد پرداخت آن
پ) سهام نقدی و غیرنقدی و نحوه پرداخت آن
ت) صورت اسامی سهامداران ، بازرسان و مدیران و تابعیت و تعداد سهام هر یک از آن ها
ه) اسناد و مدارک و اطلاعات دیگری که معرف صلاحیت مالی و فنی موسسه و حسن شهرت مدیران آن باشد.
تبصره : مجوز ثبت شده برای مدت 6 ماه اعتبار دارد. در صورت عدم ثبت موسسه ظرف مهلت مذکور باید مجدداَ مجوز ثبت تحصیل شود.
به موجب ماده 7 آیین نامه نامبرده ، بیمه مرکزی ایران موظف است ظرف 30 روز از تاریخ تسلیم آخرین مدارک و اطلاعات خواسته شده با رعایت ماده 28 قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری – صنعتی جکهوری اسلامی ایران و مصوب 1372 و مقررات این آیین نامه نظر خود را اعم از قبول یا رد تقاضا به طور کتبی به سازمان اعلام نمایند.
چنانچه متقاضی به نظر اعلام شده اعتراض داشته باشد می تواند ظرف 30 روز اعتراض خود را به مجمع عمومی بیمه ایران تسلیم کند. تصمیم مجمع مزبور قطعی و لازم الاجرا است.
بیمه مرکزی ایران با دریافت گواهی ثبت موسسه در منطقه ، پروانه فعالیت برای بیمه اتکایی، یک یا چند رشته بیمه مستقیم و یا هر دو را صادر خواهد کرد.

  • تاسیس شعبه یا نمایندگی بیمه

 مقررات مربوط به مناطق آزاد فقط دو حوزه فعالیت اقتصادی را مجاز به تاسیس شعبه در مناطق آزاد توسط شرکت های ایرانی دانسته است که عبارتند از :
الف ) عملیات اعتباری و بانکی
ب) عملیات بیمه
در ماده 1 از " مقررات تاسیس و فعالیت موسسات بیمه در مناطق آزاد " ( مصوب 1379 با اصلاحات مصوب 1382 ) شعبه اینچنین تعریف شده است : " شعبه ، واحد تابعه یکی از موسسات بیمه ایرانی که در چارچوب موضوع و وظایف موسسه اصلی تحت نام و مسئولیت آن در منطقه فعالیت می کند ."
همچنین در تبصره 3 ماده 2 مقررات مزبور آمده است : " موسسات بیمه ایرانی مشمول مقررات قانون تاسیس بیمه مرکزی ایران و بیمه گری ( اعم از دولتی و غیردولتی ) مجاز به فعالیت در مناطق آزاد به یکی از اشکال ذیل می باشند :


الف- تاسیس شعبه و ایجاد نمایندگی با رعایت قانون تاسیس بیمه مرکزی ایران و بیمه گری
ب- تاسیس موسسه بیمه با مشارکت اشخاص حقیقی و حقوقی داخلی و خارجی در چهارچوب مقررات این آیین نامه "



:: بازدید از این مطلب : 288
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : شنبه 11 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

کامپوزیت توکویاما چیست؟

کامپوزیت توکویاما (tokuyama composite) یکی از برندهای کامپوزیت بوده که توسط کشور ژاپن ساخته شده است. متخصص لمینت دندان رشت این برند با داشتن ویژگی‌های مؤثر و کاربردهای بی‌نظیر خود، امروزه طرفداران خود را در سراسر جهان پیدا کرده است.
این برند کامپوزیت دارای مزایا و ویژگی‌های زیادی است که در ادامه مقاله به آنها اشاره شده است.

آیا کامپوزیت توکویاما ژاپن خوب است؟

این برند کامپوزیت از نسل جدید روکش‌های دندانی است که با داشتن ذرات نانو و ویژگی‌های بسیار مفید خود، محبوبیت زیادی کسب کرده است.
پس در پاسخ این سؤال باید گفت بله، کامپوزیت زیبایی توکویاما می‌تواند یکی از گزینه‌های باکیفیت و مقرون به صرفه باشد.
اما اینکه آیا برای شما نیز مناسب است یا خیر، بستگی به شرایط خودتان دارد. برای دریافت اطلاعات در این زمینه حتماً باید با دندانپزشک مشورت داشته باشید.
شما می‌توانید از مزایا و معایب آن مطلع شوید و پس از شناخت ویژگی‌های آن، خود از دندانپزشک بپرسید که آیا این گزینه نتیجه مورد نظر را برایتان به همراه خواهد داشت یا خیر.

کامپوزیت زیبایی توکویاما چه مزایایی دارد؟

از نظر ظاهری و کیفیت، این نوع کامپوزیت‌ها مزایای بسیاری دارند. در ادامه این موارد را بیان خواهیم کرد:

  1. داشتن مقاومت بالا در برابر ساییدگی

    یکی از ویژگی‌های بسیار خوبی که می‌توان برای کامپوزیت‌های این برند ژاپنی ذکر کرد، مقاومت به ساییدگی است. همانطور که می‌دانید، فشاری که دندان‌ها به هم وارد می‌کنند، به قدری است که گاهی خود دندان را دچار سایش می‌کند. برند توکویاما با بهبود کیفیت محصولات خود، مقاومت آنها نسبت به ساییدگی را افزایش داده است. به همین دلیل، دیگر جای نگرانی از این بابت وجود ندارد.

  2. داشتن مقاومت در برابر تغییر رنگ و لکه

    اگر کامپوزیتی که استفاده می‌کنید، مقاومت خوبی نسبت به تغییر رنگ نداشته باشد، بعد از مدتی رنگ آن به دلیل مصرف مواد غذایی تغییر می‌کند. این یعنی دیگر زیبایی مد نظر شما را نخواهد داشت. برند ژاپنی توکویاما محصولات خود را نسبت به تغییر رنگ، مقاوم کرده و به همین دلیل بسیار پرطرفدار است.

  3. پولیش پذیری بالا

    کامپوزیت‌های برند توکویاما به دلیل قابلیت پولیش پذیری که دارند، می‌توانند در صورت تغییر رنگ، دوباره به رنگ مد نظر شما برگردند.

  4. دارای طیف رنگ گسترده و متنوع

    برند توکویاما با فعالیت وسیعی که در این زمینه دارد، سعی کرده است تمام طیف رنگی مورد نیاز برای این حوزه را تولید کند. به همین دلیل دست دندانپزشک در انتخاب بهترین رنگ کامپوزیت توکویاما برای هر بیمار، بسیار باز خواهد بود.

  5. داشتن جلوه‌های متناسب با دندان‌های طبیعی

    یکی از بهترین ویژگی‌هایی که کامپوزیت‌های توکویاما از آن بهره‌مند هستند، داشتن ظاهری مشابه با یک دندان طبیعی است. این ویژگی سبب می‌شود تا کسی متوجه استفاده از چنین محصولاتی در دهان بیمار نشود.

  6. دوام بالا

    برند توکویاما کامپوزیت‌های خود را با دوام بسیار زیادی تولید کرده است تا بیمار بتواند از این محصولات، تا سال‌ها استفاده کند. این یعنی دیگر نگران شکستگی‌های ناگهانی نخواهید بود.

  7. سهولت در استفاده از آن

    یکی از دلایلی که سبب شده است تا اکثر دندانپزشکان از این برند برای کامپوزیت دندان‌های بیماران خود استفاده کنند، راحتی کار با این محصولات است.

  8. داشتن سطحی براق و صاف

    محصولات این برند ژاپنی به دلیل سطح براق و صافی که دارند، می‌توانند زیبایی بیشتری نسبت به سایر محصولات برای دندان‌های شما فراهم کنند.

  9. قابلیت نصب سریع با کمک نور هالوژن

    این ویژگی به دندانپزشک کمک می‌کند تا پروسه درمانی را در مدت زمان کمتری برای بیمار انجام دهد.

  10. داشتن هزینه‌ای متناسب و مقرون به صرفه

    هزینه کامپوزیت‌های برند توکویاما نسبت به سایر برندها، خیلی مقرون به صرفه‌تر است؛ چرا که کیفیت بالاتری نسبت به سایر محصولات مشابه موجود در بازار ارائه می‌دهد.

  11. داشتن انقباض و انبساط پایین

    این کامپوزیت‌ها زمانی که تحت تاثیر تغییرات دمایی قرار می‌گیرند، دچار تغییر حجم زیادی نمی‌شوند. به همین دلیل مشکلی برای دندان به وجود نمی‌آورند. معمولا کامپوزیت‌ها هنگام کیور شدن، دچار انقباض شده و این امر سبب می‌شود قسمت‌هایی از آنها از دندان جدا شوند. به همین دلیل دندانپزشک معمولا از تکنیک لایه گذاری استفاده می‌کند.

  12.   استفاده از تکنولوژی پیشرفته در ساخت آن

    یکی از فناوری‌ها و تکنولوژی‌های جدیدی که در این برند مورد استفاده قرار گرفته است، Chameleon effect یا تکنولوژی اثر آفتاب پرست است. این فناوری به قابلیت بسیار متنوع و گسترده طیف رنگ‌های کامپوزیت‌ توکویاما اشاره دارد.

کامپوزیت‌های توکویاما چقدر دوام دارند؟

کامپوزیت برند توکویاما از طول عمر و ماندگاری مناسبی برخوردار است؛ با این حال دوام کوتاه‌تری به نسبت انواع سوئیسی، آلمانی و آمریکایی دارد.
لازم به ذکر است که مدت زمان ماندگاری کامپوزیت علاوه بر برند، به عملکرد دندانپزشک متخصص ترمیمی و زیبایی و همچنین نحوه مراقبت‌های بیمار بعد از این درمان بستگی دارد.

قیمت کامپوزیت توکویاما ژاپن چقدر است؟

طیف رنگ کامپوزیت توکویاما، میزان حجم کار، تعداد دندان‌های نیازمند به ترمیم و میزان آسیب دندان، همگی از مواردی هستند که در تعیین قیمت نهایی نقش دارند.
با این حال قیمت هر واحد کامپوزیت توکویاما در حدود ۲,۰۰۰,۰۰۰ تا ۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان (دو تا سه میلیون تومان) است.

 https://drshamsdentist.com/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%84%D8%A8%D8%AE%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/

انواع کامپوزیت‌ توکویاما از نظر کارکرد

این نوع کامپوزیت برای دندان‌های جلو و بیشتر به منظور اصلاح طرح لبخند به کار گرفته می‌شود. ذرات نانو در این نوع کامپوزیت بیشتر است و همچنین ظرافت بیشتری دارند.

تفاوت کامپوزیت توکویاما و آی پی اس چیست؟

محصولات ونیر توکویاما از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند و همچنین کاتالوگ کامپوزیت توکویاما طیف رنگ گسترده‌ای را شامل می‌شود
برند آی پی اس که ساخت کشور آلمان است، از جدیدترین و بروزترین تکنولوژی‌ها و فناوری‌ها در ساخت ونیرها استفاده کرده است.
شید رنگی کامپوزیت توکویاما بسیار گسترده‌تر از دیگر برندها است و از نظر کیفیت و همچنین استحکام در درجه بالاتری قرار گرفته‌ است.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 303
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 آذر 1402 | نظرات ()