نوشته شده توسط : noor

حمایت از علائم تجاری در واقع یک ابزار است. پلمپ دفاتر منطق این حمایت در واقع این است که کالا و خدمات از یکدیگر متمایز شوند و این امکان پذیر نمی شود مگر آن که علائم تجاری، مورد استفاده عملی قرار بگیرند. علائم تجاری که مورد استفاده قرار نمی گیرند در واقع تبدیل به مانعی برای ثبت علائم تجاری جدید می شوند. بنابراین تعهد به استفاده از علائم تجاری باید به گونه ای در مقررات مربوطه مورد پیش بینی قرار می گرفت.

به موجب قوانین ایالات متحده ، حقوق ناشی از ثبت علامت تجاری ( برخلاف حق ثبت اختراع "patent" ) یا استفاده واقعی از آن علامت ، در همان طبقه ای که به ثبت رسیده است ، حاصل می شود و بنابراین ناشی از اعطای آن توسط دولت فدرال نیست. البته در تجدید نظر اخیر ( قانون اصلاح حقوق علائم تجاری 1988 که از نوامبر 1989 لازم الاجرا شده است ) قوانین علائم تجاری چنان چه واقعاَ قصد جدی برای استفاده از آن در آینده باشد، می تواند برای آینده نیز حفظ شود. با این حال و در نهایت ، استفاده واقعی از یک علامت ، حقوق ناشی از آن را برای دارنده ایجاد می کند.
شرط دیگری که در این خصوص وجود دارد این است که اگر بعد از ثبت یک علامت تجاری، دارنده آن علامت تا مدت زمان معین و مشخصی از آن علامت استفاده ای نکند ، ثبت آن باطل خواهد شد.
در حقوق آمریکا نیز قصور رد استفاده واقعی از یک علامت در طول یک زمان معقول بعد از ثبت آن، منجر به ابطال ثبت آن علامت خواهد شد. در طول مذاکرات مربوط به انعقاد مقررات TRIPS این مساله به موضوعی بحث برانگیز تبدیل شد. مطابق با قوانین آمریکا و کانادا، استفاده واقعی یا قصد استفاده از یک علامت ، شرط ضروری قبول ثبت آن است. در حالی که مطابق قوانین کشورهای عضو اتحادیه اروپا و ژاپن تحصیل حقوق ناشی از ثبت علائم تجاری هم از طریق استفاده از آن علامت و هم از طریق ثبت آن امکان پذیر است.
متن نهایی موافقتنامه TRIPS ترکیبی از نظرات ایالات متحده آمریکا و کشورهای عضو اتحادیه اروپا و ژاپن می باشد.
بند 3 ماده 15 موافقتنامه ضمن این که مقرر می دارد استفاده عملی از یک علامت تجاری شرطی برای درخواست ثبت به شمار نخواهد آمد، ولی این امر را در اختیار کشورها می گذارد تا قابلیت ثبت را به استعمال آن در کالا یا خدمات مربوط سازند.
در حقوق ایران به شرط استفاده توجه خاصی شده و حقوق ویژه ای برای استفاده کننده از یک علامت تجاری که نسبت به متقاضی ثبت آن دارای سابقه استعمال می باشد در نظر گرفته شده است. ماده 20 قانون ثبت علائم و اختراعات مقرر می دارد که هر گاه معترض ثابت کند که نسبت به علامت به واسطه استعمال مستمر ، قبل از تقاضای ثبت حق تقدم داشته ، محکمه حکم خواهد داد که آن علامت به اسم معترض ثبت شود و اگر علامت مورد اعتراض قبلاَ در اداره ثبت اسناد به ثبت رسیده باشد، محکمه حکم خواهد داد که ثبت سابق ابطال و علامت به نام معترض ثبت گردد.
ماده 12 آئین نامه اسلامی اجرای قانون ثبت ، علامت تجاری و اختراعات مصوب 1347 مقرر می دارد ، در صورتی که علامت ثبت شده برای محصولات مقرر در ماده یک قانون ثبت علائم و اختراعات مصوب اول تیرماه 1410 ظرف مدت سه سال از تاریخ ثبت آن از طرف صاحب علامت یا قائم مقام یا نماینده قانونی او بدون عذر موجه مود استفاده تجاری در ایران یا در خارجه قرار نگیرد هر ذی نفعی می تواند ابطال آن را از دادگاه شهرستان تقاضا نماید.
در خصوص این ماده چند نکته می تواند مورد بحث قرار گیرد.
اولاَ : میزان و مقدار استفاده برای تشخیص استفاده تجاری که در این ماده ضروری شناخته شده تعیین نگردیده است. در حقوق سایر کشورها در مواردی حتی یک بار استفاده نیز کافی شناخته شده است.
ثانیاَ : ماهیت دعوی عدم استفاده از علامت تجاری ، اثبات امر عدمی است ، طبق اصل کلی " علی المدعی " اثبات دعوی به عهده مدعی است. ولی در دعوی استفاده از علامت تجاری ( مانند مطلبه نفقه و ایفای حقوق زوجیت ) اجرای اصل فوق ملازمه به اثبات امر عدمی دارد و امر عدمی قابل اثبات نیست. ( البته به استثنای موردی که ملازمه با امر وجودی داشته باشد ) ؛ بنابراین ، صرف اعلام و ادعای ذی نفعی مبنی بر این که مالک علامت مدت 3 سال از تاریخ ثبت از علامت خود استفاده نکرده ، برای استماع دعوی کافی است و اثبات خلاف ادعا به عهده مدعی علیه ( مالک علامت ) است و این رویه ای است که قانون گذار فرانسه نیز پذیرفته و ذیل ماده 11 قانون ثبت علائم مقرر داشته که دلیل استفاده از علامت باید از سوی مالک آن ابراز شود.



:: بازدید از این مطلب : 396
|
امتیاز مطلب : 29
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

یکی از عناصر لازم برای تشکیل شرکت تجاری ، این است که هر یک از اشخاصی که می خواهند شریک شرکت شوند باید حصه ای را به شرکت بیاورند که از آن به آورده شرکا تعبیر می شود که با تشکیل شرکت این آورده ها تحت عنوان سرمایه مورد استفاده شرکت قرار می گیرد. تغییرآدرس شرکت به تعبیر دیگر سرمایه شرکت مساوی با مجموع آورده های شرکا می باشد و بر همین اساس نیز میزان مشارکت هر شریک انعکاسی از رابطه و تناسب آورده هر شریک با کل آورده ها یعنی سرمایه شرکت است مانند اینکه شرکتی که با ده میلیون ریال تشکیل شده و یکی از شرکا یک میلیون ریال آورده داشته باشد در واقع میزان مشارکت او در سرمایه شرکت عبارت از 10% یا یک دهم سرمایه شرکت است.

آورده شرکا به شرکت به اعتبار ماهیت آن به دو نوع آورده نقدی و غیرنقدی تقسیم می شود . منظور از آورده نقدی این است که شریک شرکت ، مبلغی وجه نقد در اختیار شرکت قرار می دهد.
ساده ترین نوع آورده ها را آورده نقدی دانسته اند که از دو جهت این سادگی قابل توجیه است. جهت اول این است که هر شرکت تجاری باید به هنگام تشکیل و ثبت خود در اداره ثبت شرکت ها در قالب اساسنامه یا شرکتنامه و اظهارنامه ثبت شرکت ، سرمایه شرکت در حال تاسیس و ثبت را اعلام نماید. در مواردی که آورده همه شرکا آورده نقدی باشد ، تعیین سرمایه مجموع آورده های شرکا می باشد و برای این منظور نیاز به هیچگونه عملیات محاسباتی یا تعیین ارزش ریالی آنگونه که در آورده های غیرنقدی لازم و ضروری است نمی باشد. مانند اینکه شرکت تجاری با سه شریک ایجاد شود که هر کدام از شرکا مبلغ ده میلیون ریال آورده به شرکت بیاورند که در این صورت سرمایه شرکت عبارت از سی میلیون ریال خواهد بود.
در حالی که اگر آورده شرکا غیرنقدی باشد تعیین سرمایه شرکت به این راحتی امکان پذیر نبوده ، بلکه ابتدا باید ارزش ریالی آورده غیرنقدی با توجه به نحوه تقویم آن طبق مقررات قانونی مشخص گردد تا امکان تعیین کل سرمایه شرکت وجود داشته باشد که در مورد تقویم و شیوه های تقویم در آورده های غیرنقدی در ادامه بیشتر اشاره خواهد شد.
جهت دوم این است که یکی از الزامات قانونی در زمان ثبت شرکت های تجاری، تعیین میزان سهم الشرکه هر یک از شرکا از سرمایه شرکت می باشد که در مورد آورده های نقدی این امر به راحتی قابل تعیین می باشد . چنان که در مثال فوق سهم الشرکه هر کدام از شرکا به میزان یک سوم کل سرمایه شرکت است که این امر در واقع میزان مشارکت هر کدام از شرکا در سود حاصله ( در تمام شرکت ها ) و تعهدات شرکا ( در مورد شرکت های شخص ) را نیز مشخص می کند.
با توجه به ارتباط مستقیم بین سرمایه شرکت های تجاری با آورده شرکا و با توجه به نوع آورده شرکا ( نقدی و غیرنقدی ) در مورد سرمایه شرکت سه فرض قابل تصور است :
فرض اول این است که آورده همه شرکا در شرکت از نوع نقدی باشد که رایج ترین و متداول ترین شکل تشکیل شرکت های تجاری نیز این چنین است و تردیدی در صحت آن وجود ندارد.
فرض دوم این است که آورده برخی از شرکا نقدی و برخی غیرنقدی باشد که در این صورت اگرچه سرمایه واقعی شرکت ترکیبی از آورده نقدی و غیرنقدی خواهد بود ولی برای ثبت کردن شرکت باید آورده های غیرنقدی تقویم گردد و ارزش ریالی آن ها مشخص گردد تا بتوان ارزش ریالی کل سرمایه شرکت را مشخص نمود. در مورد فرض دوم نیز تردیدی در صحت این شرکت وجود ندارد و قانونگذار نیز در مواد متعددی از قانون تجارت مانند 96 و 118 و لایحه اصلاحی قانون تجارت 1347 مانند تبصره ماده 6 و بند 2 ماده 20 به این ترتیب اشاره نموده است.
فرض سوم که قابل بحث و بررسی است این است که یک شرکت تجاری بخواهد فقط با آورده غیرنقدی تشکیل شود. سوال این است که آیا همه سرمایه شرکت تجاری می تواند آورده غیرنقدی باشد ؟
قانونگذار در خصوص مورد نص خاصی ندارد و دیدگاه حقوقدانان نیز در این مورد متفاوت است. در این رابطه ، می توان به بند 2 ماده 20 لایحه اصلاحی قانون تجارت 1347 اشاره داشت که در آن آمده است " ... هرگاه تمام یا قسمتی از سرمایه به صورت غیرنقد باشد ... " بنابراین عبارت " تمام " در ماده فوق وجود هرگونه تردید در صحت تشکیل شرکت سهامی خاص با آورده غیرنقدی را منتفی می کند. البته باید توجه داشت که برخلاف شرکت سهامی خاص، در شرکت سهامی عام همه سرمایه شرکت نمی تواند آورده غیرنقدی باشد. زیرا در این شرکت که قسمتی از سرمایه شرکت از طریق فروش سهام به مردم تامین می شود و آن هم از طریق پذیره نویسی محقق می گردد ، پذیره نویسان سهام مزبور ، باید مبلغ اسمی سهام خود را به صورت وجه نقد در حساب بانکی شرکت در شرف تاسیس واریز نمایند و نمی توانند با آوردن آورده غیرنقدی ، به پذیره نویسی اقدام نمایند.
از آنچه بیان شد روشن می شود که هیچ منعی از اینکه همه سرمایه شرکت از آورده های غیرنقدی تشکیل شود وجود ندارد مگر در مورد شرکت سهامی عام .

روش های تقویم آورده های غیرنقدی

همان طور که روشن گردید، آورده غیرنقدی نیازمند تقویم و تعیین ارزش مالی آن با پول رایج کشور می باشند. نکته مهم در مورد تقویم ، روش های تقویم این است که قانونگذار به صراحت به یکی از این روش ها یعنی مراجعه به کارشناس رسمی دادگستری در لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت ( ماده 76 ) تصریح نموده است و روش دیگر از برخی مواد قانون تجارت قابل استفاده است. به طور کلی برای تقویم آورده های غیرنقدی دو روش وجود دارد : تقویم با رجوع به کارشناس و تقویم به وسیله شرکا که اشاره می شود.

تقویم با رجوع به کارشناس رسمی دادگستری 

تقویم آورده های غیرنقدی در شرکت های سهامی ( خاص و عام ) به موجب ماده 76 لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت مصوب 1347 ، باید از طریق کارشناسان رسمی دادگستری انجام گیرد. ماده مزبور مقرر داشته است : " هر گاه یک یا چند نفر از موسسین آورده غیرنقد داشته باشند موسسین باید قبل از اقدام به دعوت مجمع عمومی موسس نظر کتبی کارشناس رسمی وزارت دادگستری را در مورد ارزیابی آورده های غیرنقد جلب و آن را جزو گزارش اقدامات خود در اختیار مجمع عمومی موسس بگذارند ... ".
اگرچه ماده 76 اختصاص به شرکت های سهامی عام دارد زیرا در شرکت های سهامی خاص تشکیل مجمع عمومی موسس الزامی نمی باشد ولی نباید لزوم استفاده از کارشناس رسمی را در آورده های غیرنقدی مختص شرکت سهامی عام دانست. زیرا ماده 82 لایحه اصلاحی قانون تجارت به صراحت حکم مذکور در ماده 76 را به شرکت های سهامی خاص نیز تعمیم و تسری داده و مقرر داشته است : " در شرکت های سهامی خاص تشکیل مجمع عمومی موسس الزامی نیست لیکن جلب نظر کارشناس مذکور در ماده 76 این قانون ضروری است و نمی توان آورده های غیرنقد را به مبلغی بیش از ارزیابی کارشناس قبول نمود".
ماده 78 ل. ا. ق. ت نیز مانند ذیل ماده 82 تصریح نموده است که : " مجمع عمومی نمی تواند آورده های غیرنقد را بیش از آنچه که از طرف کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی شده است قبول کند ".
در واقع قانونگذار قیمت تعیین شده توسط کارشناس رسمی دادگستری را بالاترین قیمت آورده غیرنقدی در نظر گرفته و به منظور رعایت حقوق اشخاص ثالث و همچنین شرکایی که آورده نقدی آورده اند اجازه نداده است در هیچ یک از شرکت های سهامی عام و خاص، به بیش از قیمت کارشناسی موافقت شود.
در مورد تقویم به وسیله کارشناس رسمی دادگستری نکاتی به شرح ذیل قابل توجه است .
1- قانونگذار استفاده از کارشناس واحد را کافی دانسته است. البته این امر مانع از مراجعه به کارشناسان متعدد نمی باشد. بر همین اساس موسسین شرکت می توانند برای اطمینان بیشتر از ارزیابی کارشناسان به تعداد بیشتری از آنان رجوع نمایند. در اغلب موارد در صورت اختیار کارشناسان متعدد، به صورت عدد فرد مانند 3، 5 ، 7 و ... انتخاب می شوند تا در صورت اختلاف نظر ، نظر اکثریت ملاک باشد.
2- قانونگذار در مواد 82 و 78 اجازه قبول آورده های غیرنقدی را به بیشتر از قیمت کارشناسی به مجمع عمومی موسس و موسسین شرکت نداده است. از مفهوم مخالف مواد فوق استفاده می شود که قبول این آورده ها به کمتر از قیمت کارشناسی با منع قانونی مواجه نمی باشد. بنابراین ممکن است مجمع عمومی موسس ( در شرکت سهامی عام ) و موسسین ( در شرکت سهامی خاص ) حاضر نباشند آورده های غیرنقدی را به قیمت کارشناسی قبول نمایند ولی آمادگی قبول آن ها را به قیمتی کمتر از قیمت کارشناسی داشته باشند.
3- در شرکت سهامی عام بعد از تقویم کارشناس، نظریه کارشناس باید به وسیله موسسین شرکت در جلسه مجمع عمومی موسس مطرح شود که در این صورت دارندگان آورده غیرنقد حق رای نداشته و آورده غیرنقدی مورد نظر نیز از حیث حد نصاب جزء سرمایه شرکت منظور نخواهد شد.
4- ضمانت اجرای تخلف از نظریه کتبی کارشناسی در مورد تقویم آورده های غیرنقد در شرکت سهامی چیست ؟ قانونگذار به صراحت در این خصوص بیانی ندارد ولی از ماده 270 ل. ا. ق. ت استفاده می شود که در اینگونه موارد هر ذینفعی می تواند بطلان شرکت را از دادگاه درخواست کند. ماده مزبور مقرر می دارد : " هر گاه مقررات قانونی در مورد تشکیل شرکت سهامی یا عملیات آن یا تصمیماتی که توسط هر یک از ارکان شرکت اتخاذ می گردد رعایت نشود برحسب مورد بنا به درخواست هر ذی نفع بطلان شرکت یا عملیات یا تصمیمات مذکور به حکم دادگاه اعلان خواهد شد لیکن موسسین و مدیران و بازرسان و صاحبان سهام شرکت نمی توانند در مقابل اشخاص ثالث به این بطلان استناد نمایند ".

https://danasabt.ir/%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA/


علاوه بر مورد فوق ، چنانچه حکم بطلان شرکت به استناد ماده فوق از سوی دادگاه صادر شود و همچنین به طور کلی به موجب ماده 23 ل. ا. ق. ت ، موسسین شرکت نسبت به کلیه اعمال و اقداماتی که به منظور تاسیس و به ثبت رسانیدن شرکت انجام می دهند مسئولیت تضامنی دارند.
5- چنان چه در تقویم آورده های غیرنقدی ، تقلب صورت گرفته باشد موجب مسئولیت کیفری کسی است که مرتکب تقلب شده است.



:: بازدید از این مطلب : 394
|
امتیاز مطلب : 39
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

الماس یک سنگ قیمتی گرانبها است . گالری چاو نور سفید خالص الماس نماد خلوص آن است .

اعتقاد بر این است که عشق و وضوح را به شراکت ها ، روابط پیوند می دهد .

الماس نشانه تعهد و وفاداری است و نشانه اعتماد به روابط و موقعیت هاست .

الهام بخش و مظهر فراوانی است .

گفته میشود این سنگی است که هرگز نیاز به پاکسازی ندارد .

برای جلوگیری از استرس الکترومغناطیسی و برای محافظت در برابر امواج تلفن همراه الماس استحکام را ایجاد می کند .

تا دردهای عاطفی و روانی را از بین ببرید ، ترس را کاهش دهید و شروع جدیدی را ایجاد می کند .

خلاقیت ، تخیل و نبوغ را تحریک می کند تا وضوح را در ذهن ایجاد کنید .

الماس به نور ما اجازه می دهد تا به بیرون بتابد .

خواص الماس چیست – فواید درمانی Diamond – خاصیت

خواص الماس چیست – فواید درمانی Diamond – خاصیت .

شاه در میان گوهرها است و به همین دلیل یونانیان این سنگ را آداماس نامیدند که به معنای تخریب ناپذیر و شکست ناپذیر است .

این سنگ زیبا به طور کلی بی رنگ است و رنگ های کم رنگ صورتی ، آبی ، زرد ، قهوه ای و خاکستری را به نمایش می گذارد .

هنگامی که یک الماس به درستی کارش انجام شود ، با پرتوهای چند رنگ نور می درخشد .

نور های درخشان برای همیشه در آن محصور هستند .

از زمان های بسیار قدیم مردم این باور را داشتند که الماس از سنگ های دیگر متمایز است .

https://chaav.ir/about-us

هندوها در دوران باستان معتقد بودند که ارتعاشات الماس هاله ای بسیار مثبت به بسیاری از اندام های بدن و به ویژه مغز و قلب می دهد .

الماس سبز به ویژه برای مادران در زمان زایمان مفید است .

این نوع الماس نیز نمادی از مادر شدن در نظر گرفته می شود .



:: بازدید از این مطلب : 419
|
امتیاز مطلب : 38
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

آیا جرم گیری دندان ضرر دارد؟

جرم گیری دندان روشی است که برای برداشتن و حذف باکتری‌ها و جرم‌هایی که بر روی دندان تجمع کرده‌اند، انجام می‌شود. متخصص لمینت دندان رشت همانطور که می‌دانید بر اثر فعالیت این باکتری‌ها، اسیدی تولید می‌شود. این اسید تولید شده، به مرور زمان لایه مینای دندان را تضعیف کرده و باعث فرسوده شدن آن می‌شود.
به همین دلیل افراد باید برای حذف آنها، از روش‌های درمانی موجود کمک بگیرند و آنها را به طور حرفه‌ای و کامل تمیز کنند.
جرم گیری یکی از بهترین و بی‌ضررترین راه‌ حل‌ها برای رسیدن به این هدف است.
با انجام این روش توسط دندانپزشک با تجربه نه تنها آسیبی به دندان‌ها وارد نمی‌شود، بلکه باکتری و جرم دندان از بین می‌روند. جرم و باکتری‌های دندان باعث پوسیده شدن دندان و عفونت و التهاب لثه می‌شوند.

عوارض جرم گیری دندان چیست؟

این روش حرفه‌ای برای پاک‌سازی سطح دندان‌ها و حفظ سلامت آنها، اغلب عوارضی به همراه ندارد و با درصد موفقیت بالا انجام می‌شود.
اما در این میان ممکن است در برخی موارد عوارضی را ایجاد کند که اغلب آنها کوتاه مدت هستند و به مرور از بین می‌روند.
به همین دلیل در ادامه پاسخ این سوال که جرم گیری دندان چه عوارضی دارد؟ را بیان کرده‌ایم. برخی از مضرات جرمگیری عبارت‌اند از:

  1. حساسیت دندان‌ها

     زمانی که پلاک و جرم برای مدت زمان طولانی بر روی دندان‌ها باقی بمانند، در واقع لایه اضافه‌ای روی دندان تشکیل می‌شود. با انجام جرم گیری لایه‌ای که بر روی دندان‌ها شکل گرفته است، برداشته می‌شود. با برداشتن این لایه سطح تمیز دندان‌ها بعد از مدت‌ها در معرض هوا، مایعات و مواد غذایی با دماهای مختلف قرار می‌گیرد. به همین دلیل فرد مقداری حساسیت و ناراحتی را در دندان‌ها و یا لثه خود احساس خواهد کرد. این عارضه جانبی موقتی معمولاً پس از چند روز از بین می‌رود.
  2. تورم و التهاب لثه

      فرایند فیزیکی از بین بردن پلاک و جرم در نزدیکی و زیر لثه‌ها نیز می‌تواند باعث تورم موقت لثه‌ها شود. این تورم معمولاً پس از چند روز از بین می‌رود. در موارد نادر، ممکن است نشانه عفونت باشد که با آنتی‌ بیوتیک‌های تجویز شده توسط دندانپزشکتان قابل درمان است.
  3. عفونت

     عفونت عارضه‌ای است که به ندرت رخ می‌دهد. افرادی که بهداشت دهان ضعیفی دارند، بیشتر از سایر افراد در معرض این عارضه قرار می‌گیرند. افرادی که دچار مشکلاتی مانند ضعف در سیستم ایمنی هستند نیز در معرض این عارضه هستند.
  4. خونریزی لثه

     داشتن لثه‌های حساس و یا ابتلا به برخی بیماری‌ها مانند زمانی که فرد دچار بیماری پریودنتال جدی است، برداشتن پلاک و جرم در امتداد و زیر لثه‌ها ممکن است باعث خونریزی کوتاه مدت و جزئی در لثه‌ها شود.
    مشاهده خونریزی‌های خفیف پس از درمان می‌تواند طبیعی باشد. اما در صورتی که شدت آن زیاد باشد و در تعداد دفعات زیاد مشاهده شود، توصیه می‌شود که حتماً با دندانپزشک خود تماس بگیرید.
  5. مشاهده شکاف بین دندان‌ها

     پس از جرمگیری ممکن است افراد شکاف‌های کوچکی را بین دندان‌های خود مشاهده کنند. به طور کلی بین دندان‌ها فضاهایی وجود دارد که برخی بسیار کوچک هستند و برخی دیگر بزرگ‌تر خواهند بود.
    رسوبات غذایی که بر روی دندان‌ها جمع می‌شوند و پلاک و جرم را ایجاد می‌کنند، به تدریج این شکاف‌ها را پر کرده و می‌بندند. پس از مدتی، شکاف‌ها ناپدید می‌شوند یا کوچک‌تر دیده می‌شوند. از بین بردن ذرات غذا، پلاک و جرم در واقع شکاف‌های اصلی را آشکار می‌کند.
    جرم گیری شکافی ایجاد نمی‌کند، اما ممکن است باعث ظاهر شدن شکافی شود که از آن بی خبر بوده‌اید.
  6. درد لثه

     برداشتن پلاک و جرم از روی سطح دندان‌ها در نزدیکی لثه و یا زیر خط لثه می‌تواند موجب ایجاد درد در لثه‌ها شود. این درد لثه معمولاً پس از تمیز کردن و جرم گیری عمیق شایع‌تر است؛ اما این درد موقتی است و شستشو با آب نمک قابل رفع است. (استفاده از مسکن برای جرمگیری زیاد شایع نیست)

عوارض پاکسازی حرفه‌ای و عمیق دندان جزئی و موقتی است. آنها را می‌توان به سادگی با استفاده از خمیر دندان‌های مخصوص دندان‌های حساس، دهانشویه بعد از جرمگیری، شستشو با آب نمک درمان کرد.
اگر یک سال یا بیشتر دندان‌هایتان را جرم گیری نکرده‌اید، قبل از اینکه سلامت دهانتان در معرض خطر بیشتر قرار گیرد، با کلینیک دندانپزشکی دکتر لبافی تماس بگیرید. شما می‌توانید قرار ملاقاتی را تنظیم کنید تا از شر جرم دندان‌هایتان خلاص شوید.

پیشنهاد میکنیم حتما بخوانید

مزایا و معایب جرمگیری دندان

چگونه می‌توانم از بروز عوارض جرم گیری جلوگیری کنم؟

 

برای پیشگیری از مضرات جرم گیری دندان حتماً به موارد زیر توجه داشته باشید:

  1. هنگام مسواک زدن دقت داشته باشید که دندان‌های خود را به درستی و کامل تمیز می‌کنید. در واقع شما باید مسواک زدن را 2 بار در روز تکرار کنید.
  2. استفاده از نخ دندان به طور روزانه فراموش نشود.
  3. با شستشوی روزانه دهان خود با دهانشویه و یا محلول آب نمک می‌توانید دهان خود را ضد عفونی کنید.
  4. در انجام تعداد دفعات جرم گیری زیاده‌روی نکنید و سالی یک الی دو بار برای انجام آن به کلینیک دندانپزشکی مراجعه نمایید.
  5. در صورتی که به بیماری خاصی مبتلا هستید، حتماً آن را به دندانپزشک خود گزارش دهید.
  6. مهمترین مورد در پیشگیری از عوارض جرمگیری دندان رعایت مراقبت‌های پس از جرم گیری به درستی است.

آیا جرم گیری دندان را خراب می‌کند؟

یک باور عمومی اشتباه دیگری که وجود دارد این است که جرم گیری باعث آسیب رساندن به دندان‌ها و خراب شدن آنها می‌شود. این تصور که جرم گیری باعث ساییدگی، پوسیدگی، لق شدن و حساس شدن دندان‌ها می‌شود، کاملاً اشتباه است.
تصوری که برخی از افراد از این روش دارند، این است که یک لایه‌ از بافت دندان‌ها برداشته می‌شود. این تصور کاملاً اشتباه است. با جرم گیری دندان تنها لایه جرم و پلاکی که بر روی دندان‌ها شکل گرفته و سفت شده است، برداشته می‌شود. البته این موضوع را هم در نظر داشته باشید که بافت دندان کمی دستکاری شده و زبر می‌شود. اما این زبری در انتهای جلسه درمانی، توسط خود دندانپزشک برطرف خواهد شد.
به همین دلیل است که گفته می‌شود انجام این درمان نه تنها آسیبی به دندان‌ها وارد نمی‌کند و باعث خراب شدن آنها نمی‌شود، بلکه به حفظ بیشتر سلامت آنها کمک می‌کند. جرم گیری همچنین به سلامت لثه‌ها و سایر بافت‌های دهان کمک می‌کند.
چیزی که باعث خراب شدن دندان‌ها می‌شود، باقی ماندن جرم دندان است. توجه داشته باشید که اگر جرم دندانی داخل دهان باقی بماند، می‌تواند عوارض خیلی زیادی به همراه داشته باشد. این عوارض خیلی بیشتر از آن چیزی است که با جرم گیری ممکن است به وجود آید. بنابراین به شما توصیه می‌کنیم اگر تاکنون اقدام به جرم گیری دندان‌هایتان نکرده‌اید، برای دریافت نوبت با کلینیک دندانپزشکی دکتر لبافی تماس بگیرید.

آیا جرم گیری باعث درد و حساسیت در دندان‌ها می‌شود؟

اغلب افراد تصور می‌کنند که تمام خدمات دندانپزشکی با درد زیاد همراه هستند. اما این تصور صحیح نیست. افراد در حین جرم گیری درد و ناراحتی را احساس نمی‌کنند. درد و نیز حساسیت دندان بعد از جرم گیری در واقع یک عارضه طبیعی و موقتی است.
افراد ممکن است تا یک هفته چنین عارضه‌ای را احساس کنند. این بیماران می‌توانند در طول این مدت زمان با عدم مصرف غذاها و نوشیدنی‌های داغ یا سرد آن را تحمل کنند. خوشبختانه پس از گذشت این مدت زمان، عارضه حساسیت دندان عارضه به طور خود به خود از بین می‌رود.
چنانچه جزء افرادی هستید که از این حساسیت رنج می‌برید، می‌توانید از خمیردندان ضد حساسیت استفاده کنید.
توجه: اگر میزان درد و حساسیت دندان‌ها بیش از حد باشد و یا با گذشت زمان بهبود پیدا نکند، حتماً با دندانپزشک خود در این باره صحبت کنید. چرا که باید علت و راه بهبود آن مشخص شود.

زخم شدن لثه بعد از جرم گیری

یکی از عوارضی که پس از انجام این درمان ممکن است رخ دهد، زخم شدن لثه است. در پی آن احتمال دارد خونریزی‌های جزئی لثه را تجربه کنید. این عارضه به ویژه زمانی که جرم گیری عمیق انجام می‌دهید، بیشتر بروز پیدا می‌کند.
این اتفاق نگران کننده نیست و تنها پس از آن باید یک سری مراقبت‌ها را انجام دهید. مراقبت‌هایی مانند مسواک زدن دندان ها با مسواک نرم و به آرامی، شستشوی دهان با دهانشویه و همچنین محلول آب نمک ولرم جزء این موارد هستند. به بهبودی سریع‌تر زخم لثه کمک کرده و از عفونت آن پیشگیری می‌کنند.

چگونه می‌توانم به کاهش درد و ناراحتی پس از جرم گیری دندان کمک کنم؟

با رعایت نکات زیر می‌توانید به کاهش درد و حساسیت پس از جرم گیری کمک کنید:

  1. سعی کنید تا دو روز پس از جرم گیری، دندان‌های خود را به آرامی و با ملایمت مسواک بزنید.
  2.  استفاده از نخ دندان در روز اول جرمگیری می‌تواند موجب خونریزی شود. به همین دلیل توصیه می‌شود که روز اول پس از انجام این درمان از نخ دندان استفاده نکنید.
  3. برای شستشوی دهان خود از دهانشویه و محلول آب نمک استفاده کنید.
  4. در صورتی که دندانپزشک برای تسکین درد و یا پیشگیری از التهاب دارویی را برای شما تجویز کرده است، آن را به موقع و در دوز مشخص شده مصرف کنید.
  5. مصرف سیگار و سایر دخانیات می‌تواند موجب ملتهب و حساس‌تر شدن دندان‌ها و لثه‌هایتان شود. بنابراین تا چند روز پس از جرم گیری از مصرف آنها اجتناب کنید.
  6. مسواک زدن با استفاده از مسواک نرم و همچنین خمیر دندان مخصوص دندان‌های حساس می‌تواند میزان حساسیت و ناراحتی را کاهش دهد.
  7. از مواد غذایی و نوشیدنی‌های با دمای معتدل (نه داغ و نه سرد) استفاده کنید.

آیا جرم گیری سبب لق شدن دندان‌ها می‌شود؟

برخی افراد به اشتباه تصور می‌کنند که جرم گیری باعث لق شدن آنها می‌شود. دلیلی که باعث می‌شود افراد چنین تصور نادرستی پیدا کنند این است که که جرم از بین دندان‌ها برداشته شود. افراد احساس می‌کنند که فضای خالی ایجاد شده و یا دندان‌هایشان لق شده است. 
البته این موضوع را هم در نظر داشته باشید که بعد از جرمگیری ممکن است واقعا دندان لق شود. این موضوع به این دلیل است که جرم سبب نگه داشته شدن دندان شده است. در چنین شرایطی، لق شدن دندان بهتر از این است که جرم سبب مشکلات بیشتر شود.

https://drshamsdentist.com/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%84%D8%A8%D8%AE%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/


لازم است بدانید که در برخی موارد لق شدگی دندان از قبل اتفاق افتاده است. در واقع به دلیل از بین رفتن مقداری از بافت لثه و یا تحلیل رفتن استخوان فک بر اثر بیماری‌های دهان اتفاق افتاده است. اما فرد متوجه آن نشده است.
پس از جرم گیری به این دلیل که جرم تجمع یافته بین دندان و لثه برداشته می‌شود، آن فضا خالی شده و لق شدگی دندان بیشتر احساس می‌شود و بیمار به اشتباه فکر می‌کند که علت آن، جرم گیری است.

 



:: بازدید از این مطلب : 420
|
امتیاز مطلب : 23
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

قنادی یا همان شیرینی پزی ، شغلی با درآمد خوب و البته کاملاَ حرفه ای و تخصصی است.پلمپ دفاتر در دنیا قنادی های معروفی وجود دارند که به شهرت جهانی رسیده اند. برخی از این شیرینی فروشی ها آنقدر معروفند که گردشگران بسیاری در بازدید از شهرها به این مغازه های خوشمزه نیز می آیند و طعم شیرینی ای متفاوت را امتحان می کنند .

نکته ای که در قنادی بسیار حائز اهمیت است ، اسم و شهرت است . اگر مشتری یک بار با رضایت از درب مغازه خارج شود حتماَ برای بار دوم هم وارد مغازه خواهد شد و در اصل مشتری خواهد شد. به همین دلیل ، شیرینی فروشان تلاش می کنند تا محصولات خود را معروف سازند و به مشتریان بشناسانند. کارکرد شناساندن برای محصولات ، از طرق مختلفی چون گزینش یک برند و نام تجاری، علامت و نشانه های خاص و اشکال زیبا ، کیفیت بالا و استفاده از مواد اولیه مرغوب، برخورد پرسنل، استفاده از کارگران ماهر، دکوراسیون و طرح داخلی، داشتن سابقه ، انتخاب چند رنگ روی بسته بندی ، جعبه و بسته بندی های شکیل و یا حتی بو و عطر مشخص کننده صورت می گیرد. گاه نیز قنادان ترجیح می دهند تا به محصولات خود یک هویت جغرافیایی اعطاء کنند، یعنی برای شناساندن محصولات خود از نام مکانی استفاده کنند که محصول در آن جا به دست آمده و یا تولید شده و طبیعتاَ کیفیت و شهرت آن نزد مشتری به دلیل تولید در مکان مورد نظر تثبیت شده است.
لذا، افراد برای شیرینی جاتی که تولید می کنند می توانند برندی را انتخاب و آن را به ثبت برسانند. برند به مثابه پوشش دهنده و اسم عام تمامی این نشانه ها ، شکل ها ، رنگ ها و روش بسته بندی و غیره ، تنها ابزار اقتصادی و حقوقی است که می تواند هم در سطح داخلی و هم در سطح جهانی، رسالت شناساندن محصولات و خدمات را بر عهده گیرد. در واقع، برندها به خودی خود دارای ارزش مادی و معنوی هستند و برخی بعد ازبه شهرت رساندن یک علامت تجاری یا برند، حقوق مادی و معنوی آن را می فروشند.
برای اینکه یک برند قنادی محبوب داشته باشید ، در ابتدا باید نامی مناسب انتخاب نمایید. از جمله ویژگی های یک برند موفق می توان به موارد ذیل اشاره کرد :
1- متفاوت و جدید باشد.
2- دارای خلاقیت و نوآوری باشد.
3- متناسب با موضوع فعالیت باشد .( مانند نیشکر)
4- باعث جلب مشتری شود.
5- از علاقه و انگیزه بالایی برخوردار باشد.
6- گمراه کننده نباشد .
7- خلاف اخلاق حسنه و نطم عمومی نباشد.
ذیلاَ، به توضیح بیشتر در این رابطه می پردازیم.
همان طور که اشاره شد ، نام بازرگانی باید گمراه کننده نباشد والا عنوان مکارانه یا تقلب و تزویر ممکن است به همراه داشته باشد. یک برند وقتی گمراه کننده است که مشابه برند دیگری با فعالیت تجاری و اقتصادی مشابه باشد و مشتری، مصرف کننده از نظر طبیعت و واقعیت دچار اشکال و سردرگمی گردد.
به طور مثال فعالیت تجاری چرم واقعی و چرم مصنوعی، فعالیت مشابه اغفال کننده است اگر دو تاجر با نام برند همانند به عرضه این دو نوع محصول اشتغال داشته باشند ؛ ولی اگر یکی از دو تاجر که نام تجاری مشابه دارند به تولید و یا عرضه محصولات شیمیایی مخصوص کشاورزی اشتغال داشته باشد و تاجر دیگر به تولید و یا عرضه محصولات غذایی دام و طیور بپردازد مشابهتی بین این نوع فعالیت تجاری وجود ندارد.
همچنین اگر یک نام برند از شهرت و معروفیت خاصی برخوردار باشد ، دیگران نمی توانند از این نام در فعالیت تجاری و اقتصادی مشابه ولو فرعی باشد، استفاده کنند.
معیار تشخیص حالت سردرگمی و گمراهی در رویه قضایی، معیار و استانداردهایی است که مشتریان و مصرف کنندگان ارائه می کنند. به این معنی که در نظر مصرف کننده و مشتری آیا نام برند انتخاب شده اغفال کننده است یا خیر ؟ که تشخیص آن با دادگاه خواهد بود. اثبات خطر به اشتباه افتادن مشتریان یا اغفال مصرف کنندگان محصولات یا استفاده کنندگان از خدمات بر عهده صاحب نام برند مقدم است که مدعی است صاحب نام برند جدید به حقوق وی تجاوز کرده است .
ثبت برند قنادی می تواند حقیقی و یا حقوقی باشد که برای هر یک ابتدا مدارک زیر را تهیه نمایید :

الف) مدارک لازم برای اشخاص حقوقی 

1- کپی کارت ملی و شناسنامه هر یک از افراد شرکت
2- کپی مجوز فعالیت مانند پروانه بهره برداری یا پروانه ساخت یا جواز تاسیس یا گواهی فعالیت صادر شده از نهادهای دولتی
3- کپی کارت بازرگانی در صورت استفاده کردن از حروف لاتین و یا فینگلیش در ثبت برند
4- کپی آخرین تغییرات شرکت و روزنامه تاسیس
5- نمونه علامت تجاری در ابعاد 10 در 10 سانتی متر ( در صورتی که نمونه گرافیکی دو بعدی سه بعدی و یا چند بعدی باشد باید از شش زاویه آن عکس تهیه و در یک نمونه واحد ارائه شود ) .
6- زمانیکه مراحل توسط نماینده قانونی مانند وکیل انجام شود باید مدارک حق امضا آن ضمیمه گردد.

ب) مدارک لازم برای اشخاص حقیقی 

1- کپی کارت ملی و شناسنامه شخص تقاضا دهنده
2- کپی کارت بازرگانی در صورت استفاده کردن از حروف لاتین در ثبت برند
3- کپی مجوز فعالیت مانند پروانه بهره برداری یا پروانه ساخت یا جواز تاسیس یا گواهی فعالیت صادر شده از نهادهای دولتی
4- زمانیکه مراحل توسط نماینده قانونی مانند وکیل انجام شود باید مدارک حق امضا آن ضمیمه گردد.
5- نمونه علامت تجاری در ابعاد 10* 10 سانتی متر ( در صورتی که نمونه گرافیکی دو بعدی سه بعدی و یا چند بعدی باشد باید ازشش زاویه آن عکس تهیه و در یک نمونه واجد ارائه شود ) .
پس از تهیه مدارک مربوطه باید برندتان را به ثبت برسانید . شما می توانید بدون حضور در اداره ثبت علائم تجاری وارد سامانه مربوطه به آدرس http://iripo.ssaa.ir شوید و علامت تجاری خود را به ثبت برسانید. ابتدا مدارک خود را اسکن نمایید و بعد از ورود به این سامانه روی لینک ثبت نام کلیک کنید و تمامی مراحل را با دقت بگذرانید.
برای ثبت علامت لازم است :
اولاَ - هزینه های مربوط به ثبت علائم یعنی هزینه ثبت اظهارنامه و هزینه ثبت علامت پرداخت شده باشد . توضیح آنکه در بند 2 جدول شماره 3 ضمیمه شماره یک آیین نامه ، حق ثبت علامت به ازاء هر طبقه برای شخص حقیقی 000/200/1 ریال و برای شخص حقوقی 000/400/2 ریال و در ازاء هر طبقه اضافی برای شخص حقیقی 000/100 ریال و برای شخص حقوقی 000/200 ریال پیش بینی شده است.
ثانیاَ- مرجع ثبت یعنی اداره مالکیت صنعتی تشخیص داده باشد که شرایط مندرج در ق. ث. ا. ط. ع و آئین نامه اجرایی آن رعایت شده باشد.
ثالثاَ- نسبت به تقاضای ثبت اعتراض به عمل نیانده باشد یا اعتراض به عمل آمده مردود اعلام گردیده و به مرحله قطعی یا نهایی رسیده باشد.
با تحقق شرایط اشاره شده، اداره مالکیت صنعتی علامت را در دفتر مخصوص ثبت علائم ، با قید مراتب ذیل به ثبت خواهد رساند :
1- نام و نشانی و تابعیت مالک علامت
2- نام و نشانی نماینده قانونی او در صورت وجود
3- الصاق یک نمونه از علامت در کادر یا محلی که به این امر اختصاص داده شده است.
4- تعیین اجزاء علامت با ذکر رنگ ، در صورتی که رنگ به عنوان صفت مشخصه و یا ویژگی علامت باشد.
5- تاریخ کامل ( ساعت ، روز ، ماه ، سال ) و شماره ثبت اظهارنامه و تاریخ و شماره ثبت علامت .
6- فهرست کالاها و خدماتی که علامت برای تشخیص آن ها استفاده می شود ، با اشاره به طبقه یا طبقات آن ها طبق طبقه بندی بین المللی
7- در صورت ادعای حق تقدم و پذیرش آن، تاریخ ، شماره و محل تسلیم اظهارنامه مقدم
8- مدت اعتبار ثبت علامت

• ثبت برند قنادی و پنج نکته مهم

1- در ثبت برند ، نکته قابل توجه آن است که به کار بردن و ثبت برند ، اختیاری است ولی برای جلوگیری از تقلب و تقلید برخی اجناس دارویی و خوراکی و آرایشی، ثبت برخی علائم الزامی است . اجناس مزبور عبارتند از :
الف) داروهای اختصاصی مورد استعمال طبی یا دامپزشکی ، که با نسخه پزشک یا بدون آن مصرف می شود.

ب) مواد غذایی که در لفاف و یا ظروف و به اسم مشخصی باشند. مانند کنسرو و مواد غذایی، شکلات ، آبنبات ، کره ، روغن های مختلف ، مربا ، پنیر ، ترشی و غیره
ج) آب های معدنی گازدار ، شربت ها ، آب های میوه ، نوشیدنی ها که در تحت اسم و ظروف مشخصی به معرض فروش گذاشته می شود.
د) لوازم آرایش و وجاهت که برای استعمال مستقیم بر روی بدن انسان به کار می رود. مانند صابون
2- پس از ثبت علامت تجاری، حق انحصاری استفاده از علامت مزبور ، متعلق به مالک آن می باشد. در صورتی که حق مزبور مورد تجاوز قرار گیرد ، مالک آن می تواند برای جلوگیری از این امر و احقاق حق خود به دادگاه مراجعه نماید. به دعاوی حقوقی و جزایی مربوط به علائم تجاری در محاکم تهران رسیدگی می گردد.
3- مطابق ماده 32 قانون ثبت علائم و اختراعات مصوب 7 / 8/ 1386 ، ثبت علامات ذیل ممنوع می باشد :
الف- نتواند کالاها یا خدمات یک موسسه را از کالاها و خدمات موسسه دیگر متمایز سازد.
ب- خلاف موازین شرعی یا نظم عمومی یا اخلاق حسنه باشد.
ج- مراکز تجاری یا عمومی را به ویژه در مورد مبدا جغرافیایی کالاها یا خدمات یا خصوصیات آن ها گمراه کند.
د- عین یا تقلید نشان نظامی ، پرچم یا سایر نشان های مملکتی یا نام یا نام اختصاری یا حروف اول یک نام یا نشان رسمی متعلق به کشور، سازمان های بین الدولی یا سازمان هایی که تحت کنوانسیون های بین المللی تاسیس شده اند، بوده یا موارد مذکور یکی از اجزاء آن علامت باشد، مگر آن که توسط مقام صلاحیتدار کشور مربوط یا سازمان ذی ربط اجازه استفاده از آن صادر شود.
ه- عین یا به طرز گمراه کننده ای شبیه یا ترجمه یک علامت یا نام تجاری باشد که برای همان کالاها یا خدمات مشابه متعلق به موسسه دیگری در ایران معروف است.
و- عین یا شبیه آن قبلاَ برای خدمات غیر مشابه ثبت و معروف شده باشد. مشروط بر آن که عرفاَ میان استفاده از علامت و مالک علامت معروف ارتباط وجود داشته و ثبت آن به منافع مالک علامت قبلی لطمه وارد سازد.
ز- عین علامتی باشد که قبلاَ به نام مالک دیگری ثبت شده و با تاریخ تقاضای آن مقدم یا دارای حق تقدم برای همان کالا و خدمات و یا برای کالا و خدماتی است که به لحاظ ارتباط و شباهت موجب فریب و گمراهی شود.
4- در دفتر ثبت برای هر علامت ، دو صفحه اختصاص می یابد و هر تغییر و اصلاح و همچنین نقل و انتقالاتی که جزئاَ یا کلاَ نسبت به علامت صورت می گیرد، در صفحات مزبور قید می گردد. در صورت نیاز به صفحات اضافی مرجع ثبت می تواند از دفتر متممی به این منظور استفاده نماید.
5- مدت اعتبار ثبت علامت 10 سال میباشد که پس از پایان رسیدن تاریخ انقضا متقاضیان می توانند با پرداخت هزینه ای به تمدید آن بپردازند.



:: بازدید از این مطلب : 434
|
امتیاز مطلب : 37
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

مقررات سرمایه گذاری در مناطق آزاد که در خصوص نحوه ورود و ثبت سرمایه خارجی قوانینی را وضع نموده است ، تنها یک ماده را به این مقوله اختصاص داده و به نحو اختصار به آن پرداخته است.ثبت تغییرات شرکت  با این حال در مقاله حاضر جهت درک بهتر خواننده مفاد ماده مزبور با توجه به نوع سرمایه در سه قسمت بررسی می شود.

اول – ورود سرمایه نقدی به مناطق آزاد

در خصوص ثبت سرمایه نقدی در مناطق آزاد تجاری- صنعتی لازم به ذکر است که مفاد بند 1 ماده 8 مقررات سرمایه گذاری در مناطق آزاد به جزئیات مساله اشاره ای ندارد و تنها مقرر می نماید، این گونه سرمایه ها " به حساب واحد مورد سرمایه گذاری نزد بانک ها ( یا موسسات اعتباری مجاز ) واریز می گردد. با احتساب معادل ریالی یا ارزی حسب مورد در تاریخ واریز طبق گواهی بانک ( یا موسسه اعتباری مجاز ) به عنوان سرمایه سرمایه گذار در دفاتر سازمان هر منطقه ثبت می شود " . بنابراین در این خصوص رویه ای یکسان با سرزمین اصلی اتخاذ گردیده است و گواهی بانک برای ثبت اینگونه سرمایه ها ملاک خواهد بود.

دوم- ورود انواع ماشین آلات به مناطق آزاد

بند 2 ماده 8 مقررات سرمایه گذاری در مناطق آزاد حکمی واحد برای ورود " ماشین آلات ، تجهیزات ، لوازم و ابزار کار " و " وسایل حمل و نقل زمینی ، هوایی، آبی مربوط به موضوع سرمایه گذاری " قائل گردیده است و با وجود آن که اشاره ای به مواردی که مواد اولیه و قطعات نیمه ساخته نیز به عنوان بخشی ازسرمایه خارجی قلمداد خواهند شد، نمی نماید ، ظاهراَ آن ها را نیز می توان مشمول مفاد همین قسمت دانست و حکمی مشابه را بر این گونه سرمایه ها در مرحله ورود و ثبت سرمایه بار نمود.
در مورد ورود و ثبت سرمایه های یاد شده مقرر گردیده است ، این گونه سرمایه ها " در حدود مندرج در مجوز سرمایه گذاری بر اساس ارزش سیف آن ها به موجب اسناد و صورت حساب های مربوط پس از رسیدگی توسط سازمان هر منطقه مجموعاَ به یکی از ارزهای قابل تبدیل، در تاریخ ترخیص تعیین و ضمن ثبت ارزش ارزی، معادل ریالی آن به نرخ روز بازار ارز منطقه ، از همان تاریخ به عنوان سرمایه سرمایه گذار در دفاتر سازمان هر منطقه ثبت می شود ". لذا سرمایه های مذکور که قبلاَ درخواست پذیرش آن ها به عنوان سرمایه خارجی ازسوی سرمایه گذار مطرح گردیده است و به دنبال آن سازمان با ورود آن ها به موجب مجوز سرمایه گذاری موافقت نموده است ، در مرحله ثبت آن به اظهارات سرمایه گذار خارجی اکتفا نمی شود و ثبت آن ها به موجب اسناد و صورت حساب های مربوط بدان انجام خواهد شد. سازمان هر منطقه بر اساس ارزش سیف که شامل قیمت کالا، هزینه حمل و نقل و بیمه کالا خواهد بود، ارزش سرمایه را در تاریخ ترخیص به یکی ار ارزهای قابل تبدیل تعیین می نماید و ضمن ثبت ارزش ارزی و معادل ریالی آن به نرخ روز بازار ارز منطقه در دفاتر سازمان ، از همان تاریخ سرمایه های یاد شده را به عنوان سرمایه خارجی سرمایه گذار زیر پوشش قرار می دهد.
از جمله مشوق هایی که باعث جذب سرمایه گذاری ها در مناطق آزاد تجاری- صنعتی هر کشوری می گردد، کاهش تشریفات و سهولت امور اداری در این مناطق می باشد. مضاف بر این که به طور اصولی در مناطق آزاد، ورود و خروج کالا از پرداخت عوارض گمرکی و نیز مالیات معاف می باشند. در مناطق آزاد کشور ما نیز عدم حکومت مقررات عمومی صادرات و واردات ، همچنین مقررات گمرکی از جمله مشوق های سرمایه گذاری در این مناطق محسوب می شوند.
لذا از جمله به دلیل عدم حکومت مقررات ذکر شده، ارزشیابی سرمایه هایی همچون ماشین آلات برخلاف سرزمین اصلی که بر عهده اداره گمرک می باشد، در مناطق آزاد بر عهده سازمان هر منطقه خواهد بود. زیرا سرمایه گذار خارجی که به ورود سرمایه خود بدین مناطق اقدام می نماید، در مرحله ورود با مقررات صادرات ، واردات و امور گمرکی مناطق آزاد تجاری – صنعتی ج.ا.ا مواجه است که این امر سبب می گردد نه تنها برخلاف سرزمین اصلی وظیفه ای برای ثبت سفارش در وزارت بازرگانی نداشته باشد، بلکه ترخیص کالاهایش نیز با مقررات سخت گمرکی همراه نخواهد بود. طبق مقررات صادرات ، واردات و امور گمرکی مناظق آزاد تجاری- صنعتی ج. ا. ا. مواجه است که این امر سبب می گردد نه تنها برخلاف سرزمبن اصلی وظیفه ای برای ثبت سفارش در وزارت بازرگانی نداشته باشد، بلکه ترخیص کالایش نیز با مقررات سخت گمرکی همراه نخواهد بود. طبق مقررات صادرات ، واردات و امور گمرکی مناطق آزاد ترتیب ورود کالا بدین مناطق با کم ترین تشریفات انجام خواهد شد. افزون بر این که طبق مقررات مزبور بسیاری از کالاها از پرداخت عوارض بندری و فرودگاهی معاف می باشند و به همین دلیل است که ترخیص کالا در این مناطق با ارزشیابی اداره گمرک همراه نمی باشد تا بتوان ارزشیابی اداره گمرک را ملاک برای ثبت سرمایه قرار داد. لازم به ذکر است که طبق مقررات سرمایه گذاران در مناطق آزاد ، چنان چه تمام یا قسمتی از سرمایه غیرنقدی وارد شده طبق تشخیص سازمان ناقص ، معیوب و یا غیرقابل استفاده باشد و با مشخصات اظهار شده از سوی سرمایه گذار خارجی منطبق نباشد ، یا بیش از ارزش واقعی آن اظهار گردیده باشد، آن قسمت از ارزش کالا که مورد تایید سازمان قرار نگرفته است ، در حساب سرمایه گذار منظور نمی شود.
ذکر این نکته خالی از لطف نیست که چنان چه سرمایه های فوق قبلاَ از طریق سرزمین اصلی به عنوان سرمایه خارجی به کشور وارد و به کار گرفته شده باشند و به دنبال آن با اخذ مجوز از مراجع ذی ربط در سرزمین اصلی به مناطق انتقال یابند ، انتقال آن ها از موارد نقل و انتقال سرمایه داخلی محسوب می گردند. با این توضیح که اگر چه تابع ضوابط مقررات سرمایه گذاری در مناطق آزاد قرار خواهند گرفت ، لیکن در دفاتر سازمان به عنوان سرمایه خارجی ثبت و مجوزی نیز در این راستا صادر نخواهد شد.

https://danasabt.ir/

• ورود حقوق مالکیت صنعتی به مناطق آزاد

از جمله سرمایه هایی که به عنوان حقوق مالکیت صنعتی به موجب مقررات سرمایه گذاری در مناطق آزاد مورد شناسایی قرار گرفته اند، حق اختراع ، دانش فنی ، علایم تجاری و اسامی تجاری می باشند. این سرمایه ها طبق بند 3 ماده 8 مقررات سرمایه گذاری در مناطق آزاد " پس از تایید ارزش آن ها توسط سازمان هر منطقه قابل ثبت به عنوان سرمایه در دفاتر هر سازمان می باشد. چگونگی زمان بندی اختصاص ارزش دانش فنی به حساب سرمایه به موازات انتقال دانش فنی صورت می گیرد ". همان گونه که ملاحظه می شود، تایید ارزش این قبیل سرمایه ها با سازمان هر منطقه است. با این وجود اگرچه ماده مزبور به چگونگی تایید ارزش این سرمایه ها اشاره ای ندارد ، اما با توجه به این که مقرر گردیده است زمان تایید ارزش به موازات انتقال دانش فنی انجام می شود ، به نظر می رسد همچون مورد ورود این گونه سرمایه ها به سرزمین اصلی ، بازرسی هایی در این راستا در جهت کشف انتقال دانش فنی صورت خواهد گرفت.



:: بازدید از این مطلب : 393
|
امتیاز مطلب : 36
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

خلاصه فواید Rudraksha

  • افزایش آرامش و کاهش استرس .
  • تقویت سیستم ایمنی بدن .
  • بهبود گردش خون .
  • کاهش التهاب و درد .
  • بهبود مشکلات گوارشی .
  • بهبود کیفیت خواب .
  • ایجاد تعادل و هماهنگی در چاکرای قلب .
 

فواید رودراکشا – خواص درمانی – دانه مقدس Rudraksha خاصیت

بر اساس اساطیر هندو ، رودراکشا دانه درخت رودراکشا است که توسط لرد شیوا ایجاد شده است که به مدت 100 سال مراقبه کرد . خواص لاجورد در طب سنتی  دانه های درخت رودراکشا به عنوان میوه ای مقدس توسط هندوها استفاده می شود .

رودراکشا یا گانیتری که نام لاتین آن Elaeocarpus Ganitrus است .

درختی است با تنه های سخت و معمولاً در آب و هوای گرمسیری رشد میکند .

برگ های آن کوچک ، باریک و رنگ منحصر به فرد است که در جوانی سبز و در پیری قرمز می شود .

میوه رسیده بنفش یا آبی تیره خواهد بود .

خوب ، این دانه های میوه با الگوی منحصر به فرد است که معمولا به عنوان جاپامالا [ مهره ] و لوازم جانبی خاص استفاده می شود .

هندوها بر این باورند که دانه های میوه درخت موهبتی از جانب خداوند است .

بنابراین ، بسیاری از این دانه ها اغلب به عنوان دستبند ، گردنبند ، گوشواره و سایر لوازم جانبی زینتی در هند استفاده می شوند .

با این حال ، به طور کلی ، مردم ترجیح می دهند از دانه های درخت به شکل دستبند و تسبیح استفاده کنند .

 

خواص رودراکشا – فواید درمانی – دانه Rudraksha چیست

خواص درمانی و فواید رودراکشا – دانه مقدس Rudraksha – خاصیت .

آنها معتقدند کسانی که از دانه رودراکشا استفاده میکنند میتوانند طول عمر بیشتری داشته باشند .

برای محافظت در برابر انواع آسیب ها از رودراکشا استفاده میکنند .

به طور کلی ، طبق اعتقادات هندوها ، حمل آن با فضیلت است .

به طور منحصر به فرد ، دانه های رودراکشا در واقع دارای یک خط مشخص یا معروف به “موخی” هستند .

تعداد متفاوت موخی ، فواید مختلف تعداد موخی نیز کم نیست از 1 تا 38 موخی ، شاید حتی بیشتر باشند .

معنی عدد موخی روی دانه های رودراکشا

 

1 موخی برای شادی و رهایی

2 موخی برای هماهنگی ، صلح و برآورده شدن همه خواسته ها .

3 موخی برای ایمنی .

4 موخی برای هوش و خلاقیت .

5 موخی برای بخشش گناهان .

6 موخی برای شهرت .

7 موخی برای سلامتی و تندرستی .

8 موخی عمر طولانی ، قدرت و دانش .

9 موخی برای شفقت و شجاعت .

10 موخی برای صلح و محافظت از دشمنان و مارهای سمی.

11 موخی برای شکوه و پیروزی .

12 موخی برای افتخار و شهرت .

مشخصات دانه Rudraksha

رودراکشا – فواید – خواص درمانی – دانه مقدس Rudraksha خاصیت .

دانه های جنیتری از خانواده Elaeocarpus serratus هستند .

دانه های جنیتری نام های دیگری مانند گانیتری یا جنیتری یا رودراکشا [ هند ] یا مهره اوتراسوم [ آمریکا ] نام دارند .

جنیتری به طور گسترده ای به عنوان تسبیح استفاده می شود ، اما بسیاری نمی دانند که جنیتری برای سلامتی نیز مفید است .

آیا می دانید اندونزی با 70 درصد بزرگترین صادرکننده بذر جنتری در جهان است و پس از آن نپال با حدود 20 درصد و بقیه از کشورهای دیگر قرار دارند .

خود هند در واقع کشوری است که به بیشترین جنتری نیاز دارد اما تنها قادر به تولید حدود 5 درصد از آن است .

طبق افسانه ها و اساطیر ، گیاه جنتلمن اولین بار توسط هندی ها به اندونزی آورده شد .

در کائومان ، کبومن ، جاوای مرکزی ، که بعداً به موکتی تغییر نام داد .

آنها را برای آموزش نحوه رشد یک درخت نجیب زاده و میوه دادن کاشته بودند .

به همین دلیل است که Kebumen Jenitri معمولاً قیمت فروش بالاتری نسبت به سایر مناطق دارد .

جنتری در هند بیشتر با نام رودراکشا به معنای چشم شیوا شناخته می شود .

رودرا لرد شیوا و راکشا به معنای چشم است .

جهت کاشت رودراکشا یک گودال در زمین به عرض 30 سانتی متر و عمق 30 سانتی متر درست کنید .

سپس کود دامی را داخل چاله بریزید و بگذارید 10 روز بماند .

پس از 10 روز درخت جنیتری را بکارید و کود بدهید .

درختان جنیتری را می توان در گلدان نیز کاشت .

کاشت درختان در محیط های سایه دار توصیه می شود .

ارتفاع ساقه های گیاه با میوه های قهوه ای رنگ به 25 متر می رسد .

 

مطالعه دکتر Suhas Roy از دانشگاه هندو Benaras

محققی به نام دکتر Suhas Roy از دانشگاه هندو Benaras نشان داد که دانه‌های جنتری وقتی به عنوان گردنبند استفاده می‌شوند انرژی یا فرکانس را به قلب ارسال می‌کنند .

فراوانی دانه جنتری مغز را نیز تحریک می کند به طوری که تأثیر کلی بر سلامت بدن خواهد داشت زیرا مغز تنظیم کننده اندام های بدن است .

دانه‌های جانیتری دارای خواص شیمیایی و فیزیکی مانند حرکت الکتریکی و الکترومغناطیسی هستند که باعث می‌شود مغز تحریک‌شده احساس آرامش کند ، بنابراین به راحتی می‌توان واضح‌تر فکر کرد .

تحقیقات موسسه فناوری هند همچنین نشان داد که میوه جنیتری دارای وزن مخصوص 1.2 با pH 4.48 است .

دانه‌های جنیتری به‌طور منحصر به‌ فردی برای دستیابی به آرامش استفاده می‌شوند ، دارای قدرت الکترومغناطیسی 10000 گاوس در تعادل فارادی هستند که نتیجه رسانش الکترون قلیایی است ، به طوری که آنها برای کنترل فشار خون ، کاهش استرس و درمان بیماری‌های روانی مختلف شناخته می‌شوند .

علاوه بر این ، دانه‌های جنتری می‌توانند به درمان بیماری‌های پزشکی مانند صرع ، آسم ، فشار خون بالا ، آرتریت و بیماری‌های کبدی/سیروز کمک کنند .

دانشمندی به نام Singh RK دپارتمان فارماکولوژی ، دانشگاه هندو Banaras ، هند نیز نشان داد که خیساندن دانه جنتری به مدت 30 تا 45 دقیقه خواص محافظتی بدن را در برابر باکتری ها ، تورم ، سردرد نشان می دهد .

تحقیقات Dwi Arum Setyoningtyas ، دانشکده علوم و فناوری زندگی ، موسسه فناوری باندونگ، نشان داد که جنتری همچنین به عنوان یک جاذب آلاینده عمل می کند .

به همین دلیل است که درختان جنتلمن نیز در امتداد بزرگراه باندونگ – لمبانگ برای کاهش آلودگی هوا کاشته شده است .

https://chaav.ir/about-us

ترکیب بندی مواد تشکیل دهنده

– 50.024٪ کربن ،
– 17.798٪ هیدروژن ،
– 0.9461٪ نیتروژن ،
– 30.4531٪ اکسیژن .
– دانه های جنیتری دارای ترکیبات دیگری مانند آلومینیوم ، کلسیم ، کلر ، مس ، کبالت ، نیکل ، آهن ، منیزیم ، منگنز و فسفر هستند .
– عصاره های موجود در جنیتری عبارتند از: Salmonella typhimurium، Morganella morganii، Plesiomonas shigelloides، Shigella flexnerii و Shigela sonnei.



:: بازدید از این مطلب : 407
|
امتیاز مطلب : 22
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

توصیه‌های طب اسلامی برای پیشگیری از تشکیل جرم دندان

 

تعداد زیادی از توصیه‌های مرتبط با رعایت بهداشت دهان و دندان در طب اسلامی مرتبط با پیشگیری از تشکیل جرم است. دندانپزشک زن در رشت برای مثال:

  1. توصیه شده است تا پس از مصرف هر وعده غذایی اندکی نمک دریا میل کنید. گفته می‌شود خوردن نمک بعد از غذا به نحوی با پیشگیری از تشکیل جرم در طب اسلامی مرتبط است. چرا که این کار باعث می‌شود ترکیب بزاق دهان شما تغییر کند و جرم کمتری در دهان شما تشکیل شود.
  2. همچنین تاکید شده است تا پس از خوردن غذا از خلال دندان استفاده کنید. خلال یکی از روش‌های جلوگیری از تشکیل جرم روی دندان در طب اسلامی است.
  3. یکی از توصیه‌های جالب، نخوردن آب بعد از غذاهای چرب و گوشتی است. این کار علاوه بر اینکه برای دستگاه گوارش مفید است تا حد زیادی نیز از تشکیل جرم‌ روی دندان‌ها جلوگیری می‌کند. 
  4. در طب اسلامی تاکید شده است راز داشتن دندان‌های سالم و دهان خوشبو، رعایت بهداشت دهان و دندان است. یکی از روش‌هایی که پیشنهاد شده استفاده از چوب مسواک است. تاکید شده است روزانه دو مرتبه از چوب مسواک برای تمیز کردن دهان و دندان استفاده کنید. گرچه گفته می‌شود چوب مسواک علاوه بر تمیز نگه داشتن دهان نوعی جرمگیری نیز محسوب می‌شود، اما این مورد صحت ندارد و افرادی که معمولا از این چوب استفاده می‌کنند با جرم زیاد بر روی دندان خود به مطب برای انجام جرم گیری مراجعه می‌کنند.

توجه: هیجکدام از این روش‌ها از نظر علمی اثبات نشده‌ و توصیه نمی‌شوند.

جرمگیری دندان در طب اسلامی و شست‌و‌شوی دهان با سرکه

 

شست‌و‌شوی دهان با سرکه یکی از توصیه‌های طب اسلامی است. اگر به دنبال پیشگیری از تشکیل جرم به روش سنتی و طب اسلامی هستید، شست‌وشوی دهان با سرکه را در برنامه روزانه خود قرار دهید. لازم است بدانید گرچه سرکه می‌تواند در از بین بردن باکتری‌ها و پیشگیری از تشکیل جرم نقش داشته باشد، اما نمی‌تواند جرم روی دندان را از بین ببرد.
استفاده زیاد از سرکه می‌تواند به سلامت دندان‌ها آسیب وارد کند.

جرمگیری دندان در طب اسلامی با نمک دریا

 

یکی از دیگر توصیه‌ها برای پیشگیری از تشکیل جرم در طب اسلامی این است که دندان‌های خود را با نمک دریا بشورید. گفته می‌شود مخلوط کردن نمک دریا و کف دریا و استفاده از آن برای شست‌و‌شوی دندان‌ها می‌تواند در از بین بردن پلاک از روی دندان‌ها، بسیار مؤثر باشد. البته سعی کنید از نمک و کف دریای تمیز استفاده کنید. این ترکیب می‌تواند به صورت خمیر دندان بر روی مسواک نیز استفاده شود. مخلوط روغن زیتون و نمک دریا، سرکه و نمک دریا و غیره از جمله ترکیباتی هستند که طب اسلامی برای شست‌و‌شوی دندان‌ها و از بین بردن باکتری‌های دهان و دندان معرفی کرده است.
در صورتی که می‌خواهید جرم دندان‌های خود را از بین ببرید و از آنچه هست، سفیدتر شوند، لازم است به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کرده و روش‌هایی مانند جرمگیری، بلیچینگ و غیره را امتحان کنید.

 

جرمگیری دندان در طب اسلامی و ترکیب یک دهان‌شویه

در جرمگیری دندان در طب اسلامی استفاده از دهان‌شویه‌های طبیعی توصیه شده است. در طب اسلامی تاکید شده است برای داشتن دهان خوشبو و زدودن پلاک به صورت مرتب از دهان‌شویه استفاده کنید. یکی از ترکیبات دهان‌شویه، استفاده از گلاب و سرکه است. می‌توانید به ازای یک استکان از هر کدام یک قاشق سماق و یک قاشق نمک دریا نیز اضافه کنید. در صورتی که بعد از غذا و قبل از خواب از این دهان‌شویه استفاده کنید، مرتب مسواک بزنید، جرم دندان تشکیل نمی‌شود.
اگر لثه شما دچار التهاب است و عفونت دارد بهتر است یک قاشق مازو نیز به این ترکیب اضافه کنید. ماساژ ملایم لثه و شست‌و‌شو با این ترکیب می‌تواند در کاهش التهاب و عفونت‌های لثه بسیار مؤثر باشد.
پس از شست‌وشوی دهان با این ترکیب، در صورتی که از دارچین، عرق بهارنارنج و عرق نسترن نیز استفاده نمایید، دهان خوشبویی خواهید داشت. 
البته در این شرایط بهتر است در اولین فرصت به دندانپزشک مراجعه نمایید.

جرمگیری دندان در طب اسلامی با جویدن سقز طبیعی

 

یکی از توصیه‌های طب اسلامی جویدن سقز طبیعی برای پیشگیری از جرم گرفتن دندان‌ها است. ترکیبات سقز طبیعی آن را به ماده مناسبی برای حفظ سلامت دندان‌ها تبدیل می‌کند. همچنین جویدن سقز طبیعی بوی بد دهان را از بین می‌برد. توجه کنید این روش برای شرایطی که دندان‌ها و لثه ( به ویژه ریشه دندان‌ها) شما سالم باشد، مفید است. در غیر این صورت برای مثال در حالتی که ریشه دندان‌های شما آسیب دیده است، جویدن سقز می‌تواند به دندان‌های شما فشار وارد نموده و ایجاد درد کند.

جرمگیری دندان در طب اسلامی و سفید شدن دندان‌ها 

 

با وجود تاکید متخصصین برای انجام جرمگیری با هدف حفظ سلامت دندان‌ها و لثه، اغلب بیماران به جرمگیری به دلیل تأثیر آن در سفید شدن دندان‌ها اهمیت می‌دهند. اغلب روش های جرم گیری دندان در طب اسلامی تا حدودی دندان‌ها را سفید می‌کنند. از این میان تأثیر برخی توصیه‌ها در سفید شدن دندان‌ها بیشتر است. اغلب این روش‌ها در طب سنتی اسلامی نیز جایگاه ویژه‌ای دارند. سرکه و جوش شیرین از جمله مواد مهم جرمگیری و سفید کردن دندان‌ها هستند.
از طرفی برخی دیگر از توصیه‌های طب اسلامی در داشتن دندان‌های سفید تأثیر زیادی دارند.
اگر تمایل دارید از داروی گیاهی برای سفید شدن دندان استفاده کنید، لازم است برای انتخاب داروی مناسب تحقیقات لازم را انجام دهید. زیرا احتمال اینکه این مواد به سلامت دهان و دندان آسیب برسانند، وجود دارد.

آیا جرمگیری دندان در طب اسلامی مؤثر است؟

روش‌های پیشنهادی برای جرمگیری دندان در طب اسلامی مؤثر نیستند، زیرا تنها روشی که می‌تواند جرم دندان‌ها را از بین ببرد، جرمگیری توسط دندانپزشک با استفاده از ابزار و تجهیزات لازم است. اغلب روش‌هایی که به عنوان روش‌های جرمگیری سنتی و خانگی معرفی می‌شوند، تنها ممکن است برای از بین بردن پلاک و باکتری‌های دهان و دندان و زمانی که هنوز جرم بر روی دندان تشکیل نشده است، مفید باشند، زیرا این روش‌ها قادر به برداشتن جرم از روی دندان نیستند.
در صورتی که لثه‌های شما دچار التهاب گسترده شده و علائم عفونت در آنها پدیدار شده است، به ویژه در مواردی مانند جرم گیری دندان کامپوزیت، جرم گیری لمینت دندان، جرم گیری ایمپلنت دندان، جرم گیری روکش دندان و یا جرم گیری دندان ارتودنسی، حتما به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنید. استفاده از هر روش دیگری می‌تواند اوضاع را وخیم‌تر کند. لق شدن دندان‌ها نیز نشانه افزایش حجم جرم است که لازم است و برای درمان آن باید حتما به دندانپزشک مراجعه کنید.

https://drshamsdentist.com/%D9%84%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/

آیا عمل به توصیه‌های جرمگیری دندان در طب اسلامی، شما را از مراجعه به دندانپزشک بی نیاز می‌کند؟

توصیه‌های جرمگیری دندان در طب اسلامی ممکن است در سلامت دهان و دندان تاثیری داشته باشند، اما این به معنای عدم نیاز شما به مراجعه به مطب دندانپزشکی نیست. لازم است حداقل یک بار در سال برای معاینه به دندانپزشک مراجعه نمایید.
مراجعه مرتب به دندانپزشک اهمیت زیادی در سلامت دهان و دندان شما دارد. در صورتی که مشکلات و بیماری‌های احتمالی به موقع تشخیص داده شوند، قادر خواهید بود بسیار ساده و با صرف زمان و هزینه کمتری برای هزینه جرم گیری دندان، آنها را رفع نمایید. دندانپزشک در خصوص روش‌های جرم گیری راهنمایی‌های لازم را در اختیار شما قرار خواهد داد. در مراجعه بعدی حتما در این خصوص از او سوال نمایید.



:: بازدید از این مطلب : 398
|
امتیاز مطلب : 37
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

در نظام حقوقی ایران ، ثبت بین المللی علائم بر اساس موافقتنامه و پروتکل مادرید که به موجب ماده واحده مصوب سال 1380 و با توجه به تصویبنامه شماره 6921 ت. 24305ه- مورخ 22/ 2/1380 هیات وزیران ، دولت ایران اجازه یافته است به موافقتنامه مادرید راجع به ثبت بین المللی علائم 14 آوریل 1891 ( 25 فروردین 1270 ) و پروتکل 27 ژوئن 1889 ( 6 تیر 1386) و آیین نامه مشترک موافقت نامه مادرید، راجع به ثبت بین المللی علائم و پروتکل مربوط به موافقت نامه مذکور ( قابل اجراء از اول نوامبر 2000) ملحق گردد و سند الحاق را به امین اسناد مربوط بسپارد، ثبت بین المللی علائم امکان پذیر شده است. پلمپ دفاتر
به موجب ماده 1 موافقت نامه مادرید 1891، اتحادیه ویژه ای برای ثبت بین المللی علائم در دفتر بین المللی تشکیل گردید تا اتباع هر کشور متعاهد، بتوانند در تمام کشورهای دیگر طرف موافقت نامه ، حق مالکیت علائم قابل استفاده برای کالاها و خدمات خود را که در هر کشور مبدا به ثبت رسیده است از طریق ثبت آن ها در دفتر بین المللی مالکیت معنوی وابسته به سازمان جهانی مالکیت معنوی، تثبیت کرده و مورد حمایت بین المللی قرار گیرنند. در این ماده گفته شده است کشوری از دیدگاه موافقتنامه مادرید به عنوان کشور مبداء شناخته می شود که متقاضی در آن کشور دارای مقر واقعی و موثری صنعتی و تجاری باشد و اگر دارای چنان مقری در یک کشور عضو اتحادیه ویژه نداشته باشد، کشوری از اتحادیه که اقامتگاه وی در آن کشور قرار دارد، کشور مبدا خواهد بود و در غیر صورت های اشاره شده، اگر تبعه یکی از کشورهای عضو اتحادیه باشد، کشور متبوع وی کشور مبدا محسوب خواهد بود. بنابراین اگر تبعه یکی از کشورهای متعاهد، در کشوری غیر از کشور خود یا یکی از کشورهای متعهد فعالیت تجاری و اقتصادی داشته باشد و علائم تجاری یا صنعتی خود را در کشور متبوع خود به ثبت رسانده باشد، می تواند از مزایای ثبت بین المللی علائم با ثبت آن ها در دفتر بین المللی برخوردار گردد و کشورهای عضو اتحادیه موظفند از علائم مزبور در کشور خود حمایت کنند.
البته طبق ماده 2 موافقت نامه مادرید، با توجه به ماده 3 کنوانسیون معروف پاریس 1883 پذیرفته شده است با اتباع کشورهایی که جزء اتحادیه مادرید نباشند ولی در یکی از کشورهای اتحادیه اقامت داشته یا در آن جا دارای موسسات صنعتی یا تجاری واقعی و معتبر باشند، به مانند اتباع کشورهای عضو اتحادیه از جهت ثبت بین المللی علائم رفتار خواهد شد.
ثبت بین المللی علامت مستلزم تسلیم اظهارنامه به مرجع ثبت اداره ثبت مالکیت صنعتی است. به موجب قانون ، اتباع ایرانی یا اشخاصی که در ایران اقامت داشته و یا دارای یک مقر واقعی و موثر صنعتی و تجاری باشند، می توانند حسب مورد به استناد اظهارنامه یا علامت ثبت شده در مرجع ثبت ، تقاضای ثبت بین المللی نمایند.
تشریفات ثبت عبارت است از :
1- تنظیم اظهارنامه
2- تسلیم اظهارنامه
3- پرداخت هزینه های مقرر
4- ثبت علائم در دفاتر بین المللی
لازم به ذکر است، در اظهارنامه ذکر نام و نشانی متقاضی، نام و نشانی نماینده یا وکیل ، اعلامیه ای مبنی بر ادعای حق تقدم ، محل تسلیم اظهارنامه مقدم ، شماره و تاریخ آن ، در صورت وجود حق تقدم ، نمونه ای از علامت به طور کامل و روشن به همان نحوی که در کشور مبدا ارائه شده است با تمام خصوصیات آن ، نام کالاها یا خدماتی که برای آن ها ثبت بین المللی علامت درخواست می گردد، طبق طبقه بندی بین المللی کالاها و خدمات و عددی که نمایانگر هر طبقه باشد و تابعیت متقاضی اگر شخص حقیقی باشد و ماهیت حقوقی شخص حقوقی و ذکر نام کشورهای متعاهد عضو تعیین شده ضروری است.
اظهارنامه باید در فرم رسمی ، بر حسب مورد به زبان های تعیین شده در سه نسخه تنظیم و به مرجع ثبت تسلیم گردد.
در نظام حقوقی ایران، هر گاه اظهارنامه اصلی و ثبت ناشی از آن یا ثبت اصلی حسب مورد ، ظرف 5 سال از تاریخ ثبت بین المللی، اعتبار خود را در ایران از دست بدهد ، مرجع ثبت مراتب را طی اطلاعیه ای به دفتر بین المللی اعلام کرده و در اطلاعیه کالاها و خدماتی که مشمول تصمیم لغو قرار گرفته اند، ذکر و از دفتر بین المللی درخواست خواهد کرد که ثبت بین المللی را در حدود لازم باطل نماید. اگر اقدام قانونی مربوط به لغو اعتبار ثبت پس از انقضای 5 سال ، همچنان در جریان باشد و منتهی به تصمیم قطعی نگردد، مرجع ثبت باید مراتب را ضمن ذکر کالاها یا خدماتی که مشمول تصمیم مربوط قرار گرفته اند، به دفتر بین المللی اطلاع داده و از آن دفتر تقاضا کند که ثبت بین المللی را در حدود لازم ابطال نماید.



:: بازدید از این مطلب : 406
|
امتیاز مطلب : 49
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15
تاریخ انتشار : شنبه 29 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

کشور دانمارک ، کشوری است در شمال اروپا که از جنوب با آلمان مرز خشکی دارد و با کشورهای سوئد و نروژ مرز دریایی، و توسط پلی به نام اورسوند به سوئد متصل شده است. ثبت شرکت پایتخت دانمارک کپنهاگ است و این کشور، از اعضای موسس سازمان ملل و ناتو می باشد. کشور دانمارک دارای دولت رفاه است و از نظر کم بودن اختلاف درآمد مردم ، در رتبه اول جهان قرار دارد. دانمارک از نظر درآمد سرانه در رتبه هفتم جهان قرار دارد و در بررسی های سالانه ، مردم آن مکرراَ به عنوان راضی ترین مردم جهان اعلام می شوند و همچنین در سال 2016 شرکت یونیورسام با انتشار شاخص سالانه شادی، کشور دانمارک را در رتبه نخست شادترین و راضی ترین نیروی کار در دنیا قرار داد.

شرایط بسیار مناسب سرمایه گذاری در دانمارک ، این کشور را به یک کشور امن و درجه یک برای سرمایه گذاری و ثبت شرکت تبدیل نموده است. چنانچه می خواهید با شرایط کامل ثبت شرکت در دانمارک آشنا شوید ، می توانید این مقاله را مورد مطالعه قرار دهید. در این نوشتار، نحوه ثبت کردن شرکت در دانمارک ، مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. شایان ذکر است ، علاقه مندان ، جهت آشنایی با قوانین ثبت کردن شرکت در سایر کشورهای اروپایی ، می توانند به مقالات ذیل مراجعه نمایند :
- ثبت شرکت در هلند
- ثبت شرکت در یونان
- ثبت شرکت در آلمان
- ثبت شرکت در گرجستان

• مزایای ثبت شرکت در دانمارک چیست ؟

- مالکیت 100% ( بدون نیاز به شریک محلی )
- روند ثبت نمودن شرکت در دانمارک ، سریع ، غیررسمی و به صرفه است .
- ثبت آنلاین شرکت های جدید بدین معنی است که شما در عرض چند ساعت آماده شروع کسب و کار خود هستید.
- هیچ گونه شرایطی برای اخذ اقامت دائمی مدیریت شرکت ، از جمله مدیر عامل ، هیئت مدیره یا هیئت نظارت وجود ندارد.
- هیچ گونه سند محضری نیاز نیست.
- نرخ مالیات شرکت نسبتاَ پایین ( 25% ) است . علاوه بر این ، سرمایه گذاران خارجی می توانند از نرخ مالیات ویژه برخوردار شوند.
- نرخ مالیات برای ثبت کردن شرکت در دانمارک در مقایسه با دیگر کشورهای شمال اروپا پایین تر است.
- شرایط زبانی بسیار انعطاف پذیر است و برخی اسناد و مدارک را می توان به زبان انگلیسی ثبت نمود.
- از طریق انجام این کار در این کشور، می توان برای اقامت دائم در دانمارک اقدام نمود.
- پس از کسب اقامت دائم در کشور دانمارک می توانید تقاضای پاسپورت 5 ساله بدهید.
- امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی نقاط دنیا
- افتتاح حساب شرکتی و شخصی در بانک های این کشور
- دسترسی به تمام نواحی اروپای شینگن برای مسافرت ، تجارت و اقامت طولانی مدت
- استفاده از مارک تجاری ( برند ) اروپایی
- قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا
- امکان تقسیم و توزیع سود سهام به طور موقت وجود دارد.

• مرسوم ترین انواع شرکت در دانمارک

1- شرکت محدود عمومی
2- شرکت محدود خصوصی
3- شرکت محدود عمومی اروپایی
4- گروه بندی اقتصاد اروپایی
5- سرمایه گذاری مشترک
6- کسب و کار انفرادی
متداول ترین انواع شرکت در دانمارک دو نوع اول می باشد.
مشخصات شرکت محدود عمومی : در این شرکت نیاز به سرپرست وجود دارد که حداقل یکی از آن ها باید مقیم اتحادیه اروپا باشد. مدیر استخدامی شرکت باید شهروند اتحادیه اروپا باشد. مقدار سرمایه لازم برای شرکت محدود عمومی 67 هزار یورو می باشد. حساب های شرکت به صورت سالانه بررسی می شود.
مشخصات شرکت محدود خصوصی : در این شرکت لزومی وجود ندارد که سرپرستان و مدیر مقیم دانمارک باشند. حساب های شرکت باید به صورت سالانه توسط یک حسابرس بررسی گردد. مقدار سرمایه لازم برای تاسیس شرکت محدود خصوصی 10 هزار یورو می باشد.
لازم به ذکر است، در کشور دانمارک دو روش ثبت وجود دارد. ثبت نام آنلاین و ثبت نام کاغذی و پیچیده .
در روش ثبت نام آنلاین ، فرد متقاضی می تواند در مدت چند ساعت و توسط سیستم ثبت نام الکترونیکی به وسیله سازمان کسب و کار دانمارک به ثبت برسد . در این روش، نیاز به حضور اولیه فرد در کشور دانمارک نمی باشد و کلیه مراحل ثبت توسط سازمان کسب و کار دانمارک طی می شود و نهایتاَ لازم است متقاضی یک امضای دیجیتال ارائه دهد.
در روش ثبت نام کاغذی ، کارهای مربوطه از طریق موسسات ثبت و آژانس های تجاری در کشور انجام می شود. این روش ثبت زمان گیر و پیچیده است و ممکن است 2 تا 3 هفته به طول انجامد. لازم به ذکر است، ثبت نام سنتی و کاغذی در دانمارک ، مختص شرکت های بامسئولیت محدود می باشد .

• مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت در دانمارک چیست ؟

- ارائه نام شرکت توسط فرد متقاضی که اقدام به ثبت نمودن شرکت در دانمارک نموده است.
- پر نمودن فرم ثبت شرکت در کشور دانمارک
- تهیه اساسنامه شرکت
- کپی پاسپورت سهامداران شرکت با اسکن از کپی پاسپورت مدیرعامل شرکت متقاضی
- ایجاد حساب بانکی برای شرکت ثبت شده در کشور دانمارک
- ارائه طرح توجیهی برای فعالیت اقتصادی در کشور دانمارک
- ارائه سند مالکیت مبنی بر عملکرد مالی
- ارائه کپی از آخرین مدرک تحصیلی
- داشتن وکالتنامه چنانچه امور توسط وکیل انجام می شود.

https://danasabt.ir/%d8%a7%d9%81%d8%b2%d8%a7%db%8c%d8%b4-%d8%b3%d8%b1%d9%85%d8%a7%db%8c%d9%87-%d8%b4%d8%b1%da%a9%d8%aa/

• برای شروع به ثبت شرکت در دانمارک چه باید کرد ؟

برای ثبت کردن شرکت در دانمارک باید مراحل مختلف و گوناگونی طی شود که این مراحل به قرار ذیل است :
- تشکیل پرونده توسط وکلایی که در کشور دانمارک هستند.
- هماهنگی میان وزارت بازرگانی و وزارت امور خارجه جهت تشکیل پرونده
- کسب موافقت نامه از دولت دانمارک و اخذ اجازه برای فعالیت تجاری
- تعیین وقت مصاحبه در سفارت و اخذ ویزای D برای فرد متقاضی و خانواده ایشان حضور در دانمارک جهت اخذ اقامت یکساله و انجام مراحل ثبت
- مجوز کار به مدت یک سال در کشور دانمارک
- ارائه گزارش یک ساله فعالیت های تجاری شرکت مذکور
- تمدید اقامت در صورت موافقت دولت دانمارک
- اقامت سه ساله در کشور دانمارک
- در صورت ارائه فعالیت تجاری ثبت درخواست اقامت ثابت
- اخذ اقامت دائم و ویزای دانمارک در کشور دانمارک همراه با خانواده



:: بازدید از این مطلب : 415
|
امتیاز مطلب : 53
|
تعداد امتیازدهندگان : 20
|
مجموع امتیاز : 20
تاریخ انتشار : شنبه 29 مهر 1402 | نظرات ()